Δεύτερη «επένδυση» με Σαββούλη ο Ιάλυσος

Δεύτερη «επένδυση» με Σαββούλη ο Ιάλυσος

Δεύτερη «επένδυση» με Σαββούλη ο Ιάλυσος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 103 ΦΟΡΕΣ

Ο 18χρονος αμυντικός μέσος του Απόλλωνα Καλυθιών είναι πλέον παίκτης του "τοξοβόλου"

Στη δεύτερη ποδοσφαιρική της… επένδυση προέβη χθες η Διοίκηση του Ιάλυσου, εν όψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Ο σχεδιασμός της ομάδας που θα λάβει μέρος είναι σε εξέλιξη, όπως επίσης και η επιθυμία της συμμετοχής στο ρόστερ, νεαρών ποδοσφαιριστών που διακρίθηκαν ιδιαίτερα στο τοπικό ποδόσφαιρο με τη φανέλα της ομάδας τους.

Μετά την απόκτηση του 16χρονου Παναγιώτη Τρέχα, ο Ιάλυσος, έκανε δικό του και ανακοίνωσε χθες το πρωί την απόκτηση του 18χρονου αμυντικού μέσου από τον Απόλλωνα Καλυθιών, Τιμόθεου Σαββούλη, ο οποίος στο παρελθόν είχε δοκιμασθεί στην Ολλανδία.

Η ανακοίνωση του Ιάλυσου για τον νεαρό ποδοσφαιριστή έχει ως εξής:
«Ο ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Τιμόθεο Σαββούλη. Ο νεαρός αμυντικός μέσος, που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Καλυθιών, αποτελεί ακόμα ένα ταλέντο που προστέθηκε στο ρόστερ της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο ίδιος δήλωσε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην ομάδα του Ιάλυσου. Το επίπεδο βέβαια θα είναι υψηλότερο αλλά εύχομαι η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θέλω να ευχαριστήσω τον Απόλλωνα Καλυθιών και τον Ιάλυσο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν».
Όπως έγινε γνωστό, δυο ακόμα ποδοσφαιριστές αυτής της ηλικίας θα ενταχθούν στο ρόστερ της ομάδας. Τα ονόματα τους φυσικά και για λόγους σκοπιμότητας περισσότερο, δεν διέρρευσαν.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο ΧΑΤΖΗΦΟΥΝΤΑΣ
Όπως ήταν επίσης αναμενόμενο, ανακοινώθηκε την Κυριακή το απόγευμα η ανανέωση της συνεργασίας του Μανώλη Χατζηφούντα. Η ανακοίνωση του συλλόγου, αναφέρει τα εξής:
«Ο ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μανώλη Χατζηφούντα. Ο έμπειρος επιθετικός θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της ομάδας μας και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο ίδιος δήλωσε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που για ακόμα μια χρονιά θα ανήκω στην ομάδα του Ιάλυσου. Σίγουρα το επίπεδο φέτος θα είναι υψηλό, αλλά εγώ και οι συμπαίκτες μου πιστεύω θα κάνουμε ό,τι είναι καλύτερο για να καταφέρουμε τους στόχους μας. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε».

«ΠΑΓΩΣΑΝ» ΟΙ ΑΛΛΟΙ... ΣΤΟΧΟΙ
Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό με εισήγηση του Πέτρου Μίχου θα προστεθούν στο ρόστερ τρεις ή τέσσερις παίκτες που θα προέρχονται από τον εκτός Ρόδου ποδοσφαιρικό χώρο. Οι συζητήσεις με αυτού του είδους τους παίκτες, ξεκίνησαν ήδη, αλλά με τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις που υπάρχουν στη χώρα έχουν… παγώσει.

ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ
ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ

Διαβάστε ακόμη

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας

Ένας Κώος στην κορυφή της Ευρώπης

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική