«Πολυβόλο» ο Άγιος Γεώργιος

«Πολυβόλο»  ο Άγιος Γεώργιος

«Πολυβόλο» ο Άγιος Γεώργιος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 95 ΦΟΡΕΣ

Καθημερινές είναι οι ανακοινώσεις των Μαλωνιτών, οι οποίοι δεί- χνουν αποφασισμένοι να κρατήσουν τον περσινό κορμό της ομά- δας τους. Το νεαρό αμυντικό Γιώργο Τσακίρη απέκτησε ο «Άγιος»

Ο ένας μετά τον άλλον, οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην περσινή προσπάθεια του Αγίου Γεωργίου στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, συμφωνούν με τη διοίκηση να στηρίξουν και αυτή που περιμένει την ομάδα την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Χθες, οι άνθρωποι του σωματείου της Μαλώνας ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Αντώνη Σακελλάρη, ενώ το σαββατοκύριακο προηγήθηκαν οι συμφωνίες με τους Μανώλη Κόπελο, Τάσο Κοντόγιαννο, Σταμάτη Ρούφα και Μανώλη Πονιά.

Το ρόστερ, με το οποίο θα δουλέψει ο νέος τεχνικός Μιχάλης Κουτσουμπάρης, αρχίζει να γεμίζει, με τη διοίκηση να εύχεται στους ποδοσφαιριστές που ανανέωσαν καλή ποδοσφαιρική σεζόν, με υγεία και επιτυχίες.

Γιώργος Τσακίρης ο πρώτος
Εν τω μεταξύ, το πρώτο του μεταγραφικό «χτύπημα» κατάφερε χθες ο Άγιος Γεώργιος. Οι Μαλωνίτες έκαναν δικό τους το νεαρό αμυντικό Γιώργο Τσακίρη, ο οποίος πέρασε τα προηγούμενα χρόνια από τον Εθνικό Αρχίπολης και τη Δόξα Ψίνθου.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή