Αγωνία και στάση αναμονής για την Α' κατηγορία

Αγωνία και στάση αναμονής για την Α' κατηγορία

Αγωνία και στάση αναμονής για την Α' κατηγορία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 102 ΦΟΡΕΣ

Τις αποφάσεις της ΕΠΣΔ γύρω από τη δομή του νέου πρωταθλήμα- τος της Α’ κατηγορίας περιμένουν τα σωματεία. Η Ένωση διαμηνύει πως σε κάθε περίπτωση, η τελική απόφαση θα ανήκει στα ίδια

Τις εξελίξεις στο μέτωπο της οικονομίας συνεχίζει να παρακολουθεί στενά η διοίκηση της ΕΠΣΔ, ώστε ανάλογα με την έκβαση της διαπραγμάτευσης της ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές και τις συνθήκες που θα διαμορφωθούν, να αποφασίσει για τη δομή του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας.

Όπως είναι γνωστό, η διοργανώτρια έχει έτοιμο το plan B για την περίπτωση που τα πράγματα «ζορίσουν» και το δημιουργηθέν πλαίσιο γίνει τόσο ασφυκτικό, που θα θέσει εν αμφιβόλω τις αντοχές των ομάδων σε ένα πρωτάθλημα των 34 αγωνιστικών.

Αν γίνει πραγματικότητα το απευκταίο σενάριο, η Ένωση θα προτείνει το γεωγραφικό διαχωρισμό της Α’ κατηγορίας, με τη δημιουργία ενός ομίλου της Ρόδου κι ενός των νησιών του Βορείου Συγκροτήματος.

Σε κάθε περίπτωση και αν το απαιτήσουν οι περιστάσεις, η διοίκηση της ΕΠΣΔ θα ρωτήσει τα σωματεία και θα λάβει τις τελικές αποφάσεις της λαμβάνοντας υπόψη το τι θέλουν, κατά πλειοψηφία, εκείνα.

Στάση αναμονής τηρούν και οι ίδιοι οι παράγοντες των συλλόγων, καθώς τυχόν αλλαγές θα οδηγήσουν σε αλλαγή πλάνων, ενώ πιθανώς θα καταστήσουν αναγκαία την αναθεώρηση συμφωνιών με τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές.

Θεωρείται βέβαιο πως οι όποιες αποφάσεις θα έχουν ληφθεί πριν εκπνεύσει ο Ιούλιος.

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα