Και με τη... βούλα στον Ατρόμητο ο Αντώνης Τριμμάτης

Και με τη... βούλα στον Ατρόμητο ο Αντώνης Τριμμάτης

Και με τη... βούλα στον Ατρόμητο ο Αντώνης Τριμμάτης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 129 ΦΟΡΕΣ

Ο νεαρός του ΑΟ Δίκαιου έκανε το όνειρο του πραγματικότητα

Όπως είχε προαναγγείλει η «Ροδιακή», ο Αντώνης Τριμμάτης είχε κλείσει με τον Ατρόμητο Αθηνών και απέμεναν μόνο οι ανακοινώσεις της σπουδαίας μεταγραφής του 16χρονου ποδοσφαιριστή από την Κω, ο οποίος έχοντας στο ενεργητικό του καλές εμφανίσεις με τον Α.Ο Δικαίου και με την Μικτή Δωδεκανήσου, ακολούθησε το δρόμο που πρέπει να περάσει κάθε παίκτης που έχει μεγάλες φιλοδοξίες.

Ο νεαρός επιθετικός του Δικαίου έκανε το πρώτο «άλμα» στην καριέρα του αφού από χθες ανήκει και επίσημα στο ρόστερ του Ατρόμητου.

Για τον παίκτη του Δικαίου, ενδιαφέρθηκαν αρκετές ομάδες της Super League, είχε συμφωνήσει προφορικά με τον Ατρόμητο απ’ τις αρχές του Απρίλη, όντας προσωπική επιλογή του υπεύθυνου ακαδημιών κυρίου Αποστόλου.

Ο 16χρονος θα αγωνίζεται στην Κ17 της ομάδας του Περιστερίου.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας με τον Ατρόμητο και την ολοκλήρωση της μεταγραφής ο «μικρός» ζήτησε από τον συνάδελφο Γιώργο Πίτση στην Κω να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις στις οποίες αναφέρει:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δ.Σ του Α.Ο. Δικαίου και ιδιαίτερα τον Σέργιο Γιαλίζη για την ομαλή διεξαγωγή της μεταγραφής μου στον Ατρόμητο Περιστερίου. Ακόμη το τεχνικό τιμ και όλους τους συμπαίκτες μου (ανδρικό & εφηβικό). Δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω όλους τους προπονητές μου από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο.

Τον κ. Μανόλη Γουλόπουλο, κ. Σάκη Στεφαδούρο, κ. Στάθη Γκουντελίτσα και κ. Γιάννη Μανούσογλου. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους προπονητές μου της Μικτής, κ.Θεόδωρο Θεοδώρου και κ. Γιώργο Μποσγανά για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μου έδωσαν να αγωνιστώ στην μικτή Δωδεκανήσου, να με δουν και να ενδιαφερθούν για μένα αρκετές μεγάλες ΠΑΕ.» και κατέληξε:

«Τέλος θα πω το μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους γονείς μου που είναι πάντα δίπλα μου, με στηρίζουν και έκαναν το όνειρο μου πραγματικότητα».

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης