Μισή ντουζίνα ανανεώσεις στην Καλλιθέα

Μισή ντουζίνα ανανεώσεις στην Καλλιθέα

Μισή ντουζίνα ανανεώσεις στην Καλλιθέα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 81 ΦΟΡΕΣ

Παρέμειναν οι Ηλιού, Τσαλίκης, Παπανικολάου, Κουτσαργιώτης, Κετσές και Βουγιούκας

Την παραμονή έξι αθλητών από τον περσινό κορμό της, ανακοίνωσε η Καλλιθέα: «Με γοργούς ρυθμούς γίνεται ο αγωνιστικός σχεδιασμός της ΑΕ Καλλιθέας. Διοίκηση και προπονητής συμφωνούν πως πρέπει να παραμείνει ο περσινός κορμός της ομάδας, έτσι ξεκινάμε από τις ανανεώσεις και προχωράμε στις μεταγραφές.

Η διοίκηση της ΑΕ Καλλιθέας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τους αθλητές Νίκο Ηλιού, Κώστα Τσαλίκη, Ηλία Παπανικολάου, Χρήστο Κουτσαργιώτη, Σταμάτη Κετσέ και Κυριάκο Βουγιούκα.

Ο προπονητής μας, Δημήτρης Σαρίκας, μετά από το μικρό break που είχε ώστε να μπορέσει να παρακολουθήσει το διεθνές σεμινάριο «Αθήνα 2015», θα συνεχίσει τις συζητήσεις και με τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας και δεν αποκλείεται να έχουμε κι άλλες ανανεώσεις.

Από κει και πέρα, πρέπει να βρούμε και ν’ αναγνωρίσουμε τις αδυναμίες του ρόστερ από την προηγούμενη χρονιά και με βάση αυτών να πράξουμε, να χτίσουμε και να ενισχυθούμε με τους κατάλληλους αθλητές, ώστε κι αυτοί με τη σειρά τους να μπορέσουν να πλαισιώσουν του ήδη υπάρχοντες.

Στο βασικό σχεδιασμό της ομάδας, ο προπονητής μας θέλει 12-13 μεγάλους (άνω των 21 ετών) που θα «παλεύουν» για μία θέση στη 10άδα και 3-4 μικρούς (κάτω των 20 ετών) που θα διεκδικούν τις άλλες δύο θέσεις της τελικής 12άδας. Φυσικά, και γιατί όχι να μην μπορέσουν να πάρουν και κάποια θέση από τους μεγάλους, αυξάνοντας το συναγωνισμό, μιας και ο υγιής ανταγωνισμός είναι πάντα ευπρόσδεκτος.

Το «ευ αγωνίζεσθαι» θα είναι το σήμα κατατεθέν μας για τη φετινή χρονιά, γιατί εμείς στην ΑΕ Καλλιθέα, θέλουμε να προάγουμε το άθλημα και ό,τι αυτό αντπροσωπεύει, το να έχεις εκπαιδευτεί να παίξεις δίκαια, καθαρά, τίμια, να προσέχεις τους πειρασμούς, να έχεις σεβασμό στην αθλητική διαδικασία, στην παιδεία, τους συναθλητές, τους προπονητές, τους αντιπάλους, τους φιλάθλους, την οικογένεια και το ίδιο το περιβάλλον σου.

Έτσι, η φράση «ευ αγωνίζεσθαι», που καταδεικνύει τη σημασία της ευγενούς άμιλλας και την επιδίωξη της υπεροχής με θεμιτούς τρόπους, έχει ως υπόβαθρο τις αγνές προθέσεις, τη χαρά του συναγωνισμού, την αξία της συμμετοχής και της προσπάθειας στα όρια της ευπρέπειας για την κατάκτηση ενός στόχου».

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»