Βραδιά ρυθμού, χρωμάτων και τέχνης από τη σχολή της Έφης Κρητικού (βίντεο)

Βραδιά ρυθμού, χρωμάτων και τέχνης από τη σχολή  της Έφης Κρητικού (βίντεο)

Βραδιά ρυθμού, χρωμάτων και τέχνης από τη σχολή της Έφης Κρητικού (βίντεο)

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4714 ΦΟΡΕΣ

Υπέροχες εντυπώσεις, πλούσιο θέαμα, απολαυστική τέχνη χορού και εξαιρετικά σκηνοθετικές, συγχρονισμένες και τεχνικές χορογραφίες, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πάνω από 2.500 συμπατριώτες μας, στην κατάμεστη από κόσμο Τάφρο της Μεσαιωνική Πόλης Ρόδου, στην παράσταση της σχολής χορού Έφης Κρητικού.

Οι χορογραφίες βασίστηκαν σε σενάριο που ξεκινά και καταλήγει σε ένα ελληνικό νησί με την ιστορία τριών αδερφών, που η μοίρα παίζοντας τα παράξενα παιχνίδια της, τις χώρισε και η καθεμιά ακολούθησε το δικό της δρόμο στη ζωή. Φύλακας άγγελος και αόρατος προστάτης τους ένα σπασμένο μενταγιόν με το όνομα τους, κομμάτι από μια καρδιά!

Δύο κορίτσια (απόφοιτα της σχολικής χρονιάς φέτος) έχουν εισαχθεί σε αναγνωρισμένες επαγγελματικές σχολές στην Αγγλία κερδίζοντας από την μια σχολή μάλιστα υποτοφία συνεχίζοντας έτσι το πάθος και την αγάπη τους για τον χορό!

Η παράσταση ήταν αφιερωμένη στον πατέρα της και την μητέρα της Έφης Κρητικού για την καθημερινή υποστήριξη, την ενθάρρυνση και τη διαρκή συμπαράσταση που της προσφέρουν σε κάθε επαγγελματικό και προσωπικό της βήμα. Την αφιέρωσε επίσης στο σύζυγό της αλλά και στις γυναίκες που νοσηλεύονται στην πτέρυγα Βενιζέλου του νοσοκομείου Αλεξάνδρα μια κι εκεί απέκτησε τα δύο πλασμάτακια, τον Θανάση και τη Χριστίνα που της χάρισαν πριν 11 μήνες, τον πιο πρόσφατο και σπουδαίο ρόλο της ζωής της...τον ρόλο της μάνας!

Love To Dance :-: 2015 from


Σημειώνεται ότι μια μικρή μαθήτρια της σχολής η Έφη Πανιέρα κέρδισε με το σπαθί της σημαντικό ρόλο στο μιούζικαλ ''Η Μελωδία της Ευτυχίας'' που έλαβε μέρος τον προηγούμενο χειμώνα στην Αθήνα.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος ότι σημαντική δραστηριότητα της σχολής είναι η συμμετοχή στις επίσημες εξετάσεις του κλασικού μπαλέτου με το σύστημα της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού του Λονδίνου η οποία σημείωσε κ φέτος 100% επιτυχία.

Διαβάστε ακόμη

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Εξαρτήσεις: Αντιμετώπιση και Προκλήσεις στο νησί της Ρόδου»

Έρχεται ξανά η παράσταση «Αθώος ή Ένοχος;» από τη θεατρική ομάδα Theorion

"Η νοσταλγία του Θεού": Μεγάλη Τρίτη-2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Στον απόηχο του 4ου Μουσικού Φεστιβάλ «Ρόδος: Σταυροδρόμι Πολιτισμών και Συμπράξεων Μουσικών Σχολείων»

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ

Ανοιχτή Εκδήλωση για το κοινό του έργου «Ελληνικές Έξυπνες πόλεις: Σύστημα Τηλεφροντίδας με ρολόι και βραχιόλι στο Δήμο Ρόδου»