Παράταση για την αδειοδότηση των γηπέδων

Παράταση για την αδειοδότηση των γηπέδων

Παράταση για την αδειοδότηση των γηπέδων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 187 ΦΟΡΕΣ

Η 8η Φεβρουαρίου ορίστηκε ως η καταληκτική ημερομηνία, μέχρι την οποία θα πρέπει να έχουν γίνει οι απαραίτητες παρεμβάσεις

Μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου του 2016 παρατείνεται η προθεσμία για την αδειοδότηση των γηπέδων, όπως ανακοίνωσε χθες η ΕΠΣΔ, στη βάση κοινής υπουργικής απόφασης. Αναλυτικά:

«Με κοινή υπουργική απόφαση που συνυπογράφουν ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας, ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νικόλαος Βούτσης, ο Υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Αριστείδης Μπαλτάς και ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρος Κοντονής, παρατείνεται έως 8 Φεβρουαρίου 2016 η προθεσμία για την αδειοδότηση των αθλητικών εγκαταστάσεων της χώρας.

Αξίζει πάντως να ενημερώσουμε ως Ε.Π.Σ.Δ. πως στο ενημερωτικό ηλεκτρονικό μήνυμα που λάβαμε η Ε.Π.Ο. διευκρινίζει τα εξής:

Σύμφωνα με επίσημη, μέσω Δελτίου Τύπου της Γ.Γ.Α., ενημέρωση έχει υπογραφεί κοινή υπουργική απόφαση με την οποία παρατείνεται η προθεσμία για την αδειοδότηση των γηπέδων έως τις 08 Φεβρουαρίου 2016. Εξετάζουμε καθημερινά τη δυνατότητα να βρούμε πού έχει δημοσιευθεί η Υπουργική Απόφαση και να σας τη διαβιβάσουμε αλλά μέχρις στιγμής δεν έχει γίνει κατορθωτό. Μόλις την έχουμε στη διάθεσή μας θα σας τη διαβιβάσουμε αμέσως ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου 2015/2016.»

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας