Έλληνες τουρίστες ήρθαν ενενήντα φορές στο νησί μας

Έλληνες τουρίστες ήρθαν ενενήντα φορές στο νησί μας

Έλληνες τουρίστες ήρθαν ενενήντα φορές στο νησί μας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 171 ΦΟΡΕΣ

Τιμήθηκαν στα πλαίσια του σχετικού προγράμματος από το δήμο

Στα πλαίσια του προγράμματος επιβράβευσης των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών (Repeaters) της Ρόδου, της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, ο Δήμαρχος Ρόδου κύριος Φώτης Χατζηδιάκος απένειμε τιμητικές διακρίσεις σε επαναλαμβανόμενους επισκέπτες της Ρόδου.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015 σε ειδική τελετή που διοργανώθηκε στην αίθουσα εθιμοτυπίας στο Δημαρχείο της Ρόδου απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις στους εξής φίλους της Ρόδου:

• Στην κυρία Ζαμπέτα Φώσκολου και στον κύριο Αθανάσιο Σαμιώτη από τον Πειραιά οι οποίοι διαμένουν στο ξενοδοχείο «Filoxenia» και φέτος βρίσκονται στη Ρόδο για 90η φορά.

• Στην κυρία Harriet Kampen και στον κύριο Kjell Hogsdal από τη Νορβηγία που διαμένουν στο ξενοδοχείο «Grand Hotel» και φέτος βρίσκονται στη Ρόδο για 11η φορά.

Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνών Σχέσεων και Απόδημων Ροδίων κυρία Μαρίζα Χατζηλαζάρου αφού απένειμε τις τιμητικές διακρίσεις στους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες της Ρόδου, είχε μία σύντομη συζήτηση με καθέναν από αυτούς θέτοντάς τους ερωτήματα που αφορούσαν τη διαμονή τους στο νησί, τις εντυπώσεις τους από αυτό και τις φιλίες που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει στη Ρόδο.
Και τα δύο ζεύγη εξήραν τις ομορφιές του νησιού, την κουλτούρα, τους ανθρώπους και τις παραλίες του.


Εξέφρασαν την αγάπη τους για τη Ρόδο και είπαν ότι σύντομα θα βρεθούν και πάλι στο νησί. Δήλωσαν γοητευμένοι από την αγάπη και τη φιλοξενία των ντόπιων κατοίκων με αρκετούς από τους οποίους έχουν πλέον αναπτύξει στενούς φιλικούς δεσμούς ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στην τοπική κουζίνα την οποία βρίσκουν εξαιρετική.

Αναφέρθηκαν με τα καλύτερα λόγια στην τοπική αγορά και στο υψηλότατο επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών των ξενοδοχείων του νησιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες της Ρόδου αποτελούν ένα πολύτιμο στοιχείο του Ροδιακού τουρισμού καθώς είναι αυτοί που στη δύσκολη περίοδο που διέρχεται η χώρα μας στηρίζουν το Ροδιακό τουριστικό προϊόν και το προωθούν με κάθε ευκαιρία στους φίλους και στους συγγενείς τους.

Όπως οι ίδιοι δήλωσαν, προτιμούν τη Ρόδο για το κλίμα της, τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων της και τις ποιοτικές υπηρεσίες που τους παρέχονται στα ξενοδοχεία που έχουν επιλέξει σταθερά να διαμένουν.

Διαβάστε ακόμη

Κως και Ρόδος στους κορυφαίους προορισμούς εσωτερικού της Aegean Airlines από τη βάση της Θεσσαλονίκης για την περίοδο του Πάσχα

Tus Airways: Nέα σύνδεση Λάρνακα - Ρόδος

Μαζική απόβαση των Ισραηλινών στη Ρόδο για το εβραϊκό Πάσχα

Aρχές Μαΐου θα έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία της Ρόδου

Τούρκοι τουρίστες... «κατέλαβαν» τα ελληνικά νησιά

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο

Ασπρονήσια: Οι εξωτικές νησίδες του Ανατολικού Αιγαίου στα ανατολικά των Λειψών που μαγεύουν τους επισκέπτες