Όταν οι υπηρεσίες αδρανούν οι πολίτες αναλαμβάνουν δράση

Όταν οι υπηρεσίες αδρανούν οι πολίτες αναλαμβάνουν δράση

Όταν οι υπηρεσίες αδρανούν οι πολίτες αναλαμβάνουν δράση

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1790 ΦΟΡΕΣ

Είδαν κι απόειδαν οι συμπολίτες μας, το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες που είχαν ειδοποιηθεί να φθάσουν στο σημείο που είχαν πέσει λάδια στον δρόμο και να προστατεύσουν τους οδηγούς κυρίως των δικύκλων, δεν έφθαναν κι αποφάσισαν οι ίδιοι να αναλάβουν δράση.

Η παρέα των τριών φίλων, ανέλαβε… υποχρεωτικά καθήκοντα τροχονόμου και υπηρεσιών του Δήμου ή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, έτσι ώστε να μην υπάρξουν ατυχήματα.

Στο σημείο (στην διασταύρωση από Φανερωμένη με ΜΗΔΙΑ) διερχόμενο όχημα απώλεσε μεγάλη ποσότητα λαδιών με αποτέλεσμα το συγκεκριμένο σημείο του δρόμου για γίνει άκρως επικίνδυνο κυρίως για τα διερχόμενα δίκυκλα.

Ένα από τα μοτοποδήλατα που πέρασε από το σημείο σωριάστηκε στο έδαφος αλλά ευτυχώς ο οδηγός του δεν τραυματίστηκε σοβαρά.
Το περιστατικό διαπιστώθηκε στις 16.35 το απόγευμα της Κυριακής και αμέσως οι διερχόμενοι ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου. Παρά το γεγονός δεν έφθασε ποτέ στο σημείο κάποιος αρμόδιος.


Έτσι οι τρεις συμπατριώτες μας ανέλαβαν οι ίδιοι καθήκοντα: Ο ένας έκανε τον τροχονόμο (για να αποφευχθούν κι άλλα ατυχήματα) και οι άλλοι δύο κουβάλησαν χώμα και έριξαν στο σημείο για να μειώσουν τους κινδύνους.

Τα φαινόμενα αυτά, δυστυχώς είναι συχνά για το νησί της Ρόδου, ειδικά στην πόλη της Ρόδου και παρά το γεγονός ότι υπάρχει υπηρεσία αμέσου δράσεως προκειμένου να επιλαμβάνεται αμέσως.

Διαβάστε ακόμη

Εγκρίθηκε η σήμανση για την επέκταση του πεζοδρόμου

Εξήντα αιτήσεις κατατέθηκαν για το σύστημα τηλεφροντίδας μοναχικών ηλικιωμένων

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου

Νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου ο δικηγόρος Ρόδου, Στέφανος Καψάλης

Συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου την Τετάρτη 1η Μαΐου