Αναβολή για την Πέμπτη στον Ιπποκράτη

Αναβολή για την Πέμπτη στον Ιπποκράτη

Αναβολή για την Πέμπτη στον Ιπποκράτη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 54 ΦΟΡΕΣ

Άκαρπη η πρώτη συνάντηση των μελών για εκλογές. Έκκληση στον κόσμο από το γυναικείο τμήμα

Δυστυχώς, ελάχιστο φαίνεται πως είναι το ενδιαφέρον για την τύχη του Ιπποκράτη καθώς δεν υπήρξε απαρτία στο πολύ κρίσιμο ραντεβού της περασμένης Κυριακής προκειμένου να γίνουν εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Η έκτακτη γενική συνέλευση ορίστηκε εκ νέου για την Πέμπτη 30 Ιουλίου που σημαίνει ότι τα χρονικά περιθώρια – τουλάχιστον για το γυναικείο τμήμα και τη συμμετοχή στην Α1 – εξαντλούνται επικίνδυνα.
«Το Δ.Σ. του Α.Σ. Κώων “Ο Ιπποκράτης” προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του, σε έκτακτη εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 30/7/2015 στις 19.30’ στο κλειστό γυμναστήριο Κω (οδός Αρτεμισίας) με τα παρακάτω θέματα:
1. Αποτελέσματα Οικονομικής Χρήσης Ιούνιος 2014 - Ιούλιος 2015.
2. Ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου».

Έκκληση στον κόσμο
Το γυναικείο τμήμα του Ιπποκράτη ανήρτησε μήνυμα – κάλεσμα στον κόσμο της Κω για παρουσία στη Γ.Σ. της Πέμπτης: «Αυτή η ομάδα πάλεψε και κατάφερε να φτάσει το στόχο και τα όνειρά της. Τέσσερα χρόνια σε εθνικές κατηγορίες και κατάφερε να αναδείξει τον τοπικό αθλητισμό όσο το δυνατόν καλύτερα.

Όμως, αυτή η επιτυχία χτίστηκε με την προσπάθεια πολλών και κυρίως του κόσμου που τη στήριξε και την αγάπησε! Ο «έκτος παίκτης» μας είναι αυτός που πάντα κέρδιζε, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων! Αυτός ο κόσμος που κατέκλυζε το γήπεδο και μοίραζε απίστευτα συναισθήματα! Άνθρωποι που έχτισαν πέτρα πέτρα την πορεία αυτή στηρίζοντας την ομάδα με όποιον τρόπο μπορούσαν (οικονομικά, εθελοντικά κλπ.).

Αυτόν, λοιπόν, τον κόσμο που αγαπάει την ομάδα, που πιστεύει ακόμη ότι τα όνειρα δεν αφήνονται στο κύμα αλλά εμείς τα κρατάμε ζωντανά, καλούμε να δώσει το «παρών»… Η ομάδα αυτή είστε ΕΣΕΙΣ!! Εσείς καθορίσατε την πορεία της ομάδας, εσείς καλείστε να αποφασίσετε για το μέλλον της!!».

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους