Ήρθε και προπονήθηκε ο Μαυρουδής με Ρόδο

Ήρθε και προπονήθηκε ο Μαυρουδής με Ρόδο

Ήρθε και προπονήθηκε ο Μαυρουδής με Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 291 ΦΟΡΕΣ

Σε καλή κατάσταση έδειξε να βρίσκεται ο 27χρονος επιθετικός, ο οποίος είναι η πρώτη επιλογή για τη γραμμή κρούσης της Ρόδου. Διπλή θα είναι η σημερινή προπόνηση.

Με την προσδοκία να μείνει, να «ριζώσει» και να προσφέρει όλα όσα έχει ανάγκη η ομάδα, προπονήθηκε χθες για πρώτη φορά με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της Ρόδου, ο Μάριος Μαυρουδής.

Ο 27χρονος επιθετικός έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση κι εφόσον επιβεβαιώσει τις εξαιρετικές συστάσεις που τον συνοδεύουν, η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί και τυπικά, καθώς η παρουσία του στο νησί δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας για την ύπαρξη μίας καταρχήν συμφωνίας.

Σημειώνεται, πως με τα «ελάφια» συνεχίζει να κάνει προπονήσεις ο Διονύσης Μακρυδημήτρης, που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου και αναζητά τον επόμενο σταθμό της επαγγελματικής σταδιοδρομίας του.

Ο τεχνικός της Ρόδου Σάββας Ορφανίδης, ο οποίος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, θα δουλέψει σήμερα με τους παίκτες του δύο φορές, το πρωί στο γυμναστήριο και το απόγευμα στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή