Αύριο η αναχώρηση για Ρουμανία

Αύριο η αναχώρηση για Ρουμανία

Αύριο η αναχώρηση για Ρουμανία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 136 ΦΟΡΕΣ

Για το Πιτέστι και το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου θα ταξιδέψουν οι Λογοθέτης, Γάτου και Πιννή

Αύριο Παρασκευή αναχωρεί η εθνική ομάδα Ανδρών- Γυναικών, που θα πάρει μέρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου του Πιτέστι στις 1 και 2 Αυγούστου.

Η ελληνική αποστολή θα ταξιδέψει για τη ρουμανική πόλη με την πτήση Α3962 της AEGEAN στις 17.45, ενώ θα επιστρέψει στις 3 Αυγούστου με την πτήση Α3961 της ίδιας εταιρείας, στις 10.30.
Όπως ανακοινώθηκε από τον ΣΕΓΑΣ, όσα μέλη συμμετέχουν πρώτη φορά φέτος το καλοκαίρι σε αποστολή εθνικής ομάδας, καλούνται να παραλάβουν τα ρούχα τους αύριο Πέμπτη 13.00-14.00.

Από τα Δωδεκάνησα θα υπάρχουν τρεις συμμετοχές. Κατ’ αρχάς ο Γιάννης Λογοθέτης από τη Ρόδο, αθλητής του ΓΣ Κηφισιάς, θα λάβει μέρος στα 400μ., ενώ από τις γυναίκες θ’ αγωνιστεί η Μαρία Γάτου του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 στα 100μ. και τα 4χ100, αλλά και η Μαρία Πιννή, από τον ΓΑΣ Υγεία Ρόδου στα 100μ. μ’ εμπόδια.

Κοινή προπόνηση
Στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου θα συναντηθούν σήμερα στις 18.00, τα μέλη των ομάδων 4χ100 μ. Ανδρών και Γυναικών, που θα πάρουν μέρος το σαββατοκύριακο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πραγματοποιήσουν κοινή προπόνηση ενόψει της αγωνιστικής υποχρέωσης, στο Πιτέστι. Στόχος των δύο ομάδων να επιδιώξουν την καλύτερη δυνατή παρουσία.

Στην ομάδα των γυναικών μετέχουν οι Γεωργία Κοκλώνη, Μαρία Μπελιμπασάκη, Ανδριάνα Φέρρα, Ελισάβετ Πεσιρίδου και Μαρία Γάτου και σε εκείνη των ανδρών οι Γιάννης Νυφαντόπουλος, Παναγιώτης Ανδρεάδης, Παναγιώτης Τριβυζάς και Βίκτωρ Κρεμμύδας.

Διαβάστε ακόμη

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών