Aθώοι και οι τρεις για τα εισιτήρια

Aθώοι και οι τρεις  για τα εισιτήρια

Aθώοι και οι τρεις για τα εισιτήρια

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 252 ΦΟΡΕΣ

Αθώοι κρίθηκαν χθες από το αυτόφωρο Δικαστήριο οι τρεις αλλοδαποί που είχαν συλληφθεί καθώς πουλούσαν εισιτήρια για κατάστημα της πόλης μας σε διερχόμενους πολίτες. Πρόκειται για μία 23χρονη από την Νορβηγία και δύο Σουηδούς ηλικίας 21 και 22 ετών οι οποίοι χθες κάθισαν στο εδώλιο του δικαστηρίου κατηγορούμενοι για άγρα πελατών.

Όμως κατά την ακροαματική διαδικασία προέκυψε ότι οι αλλοδαποί κάθε άλλο παρά πίεζαν τους περαστικούς να αγοράσουν εισιτήρια, και πως αυτό γινόταν με τη θέλησή τους. Έτσι το δικαστήριο κάνοντας δεκτούς και τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του συνηγόρου υπεράσπισης κ. Στέλιου Αλεξανδρή έκρινε αθώους τους κατηγορούμενους.

Οι αλλοδαποί εντοπίστηκαν στις 26 Ιουλίου το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας και συνελήφθησαν, καθώς σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την αστυνομία, παρενοχλούσαν διερχόμενους πολίτες και τους προέτρεπαν επιτακτικά να δεχτούν τις υπηρεσίες εστίασης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο οποίο εργαζόταν.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για άγρα πελατών και οδηγηθήκαν στο αυτόφωρο όπου ο συνήγορός τους κ. Στέλιος Αλεξανδρής ζήτησε αναβολή και η δίκη έγινε τελικά χθες όπου και αθωώθηκαν από το αρμόδιο δικαστήριο.

Καθημερινοί οι έλεγχοι και οι συλλήψεις
Εντατικά διενεργούνται καθημερινά έλεγχοι από το προσωπικό της Τουριστικής Αστυνομίας για την άγρα πελατών και δεν λείπουν οι συλλήψεις. Έτσι προχθές το βράδυ συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς δύο ημεδαποί ηλικίας 34 και 44 ετών και δύο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 21 και 34 ετών, γατί παρενοχλούσαν διερχόμενους πολίτες και τους προέτρεπαν επιτακτικά να δεχτούν τις υπηρεσίες εστίασης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο οποίο εργαζόταν. Σε βάρος των συλληφθέντων κινήθηκε η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία.

Διαβάστε ακόμη

Πουλούσε υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθη

Σε κινητοποιήσεις από αύριο οι δικηγόροι του νησιού μας

Καταγγελία για κακομεταχείριση ζώου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στους δύο γονείς

«Κούρεμα» οφειλών άνω των 500.000 ευρώ πέτυχε επιχειρηματίας της Ρόδου

Αποτελέσματα αστυνομικών δράσεων στα  νησιά του Νοτίου Αιγαίου την περασμένη εβδομάδα

Πνίγηκε από τροφή το κοριτσάκι στην Κω - Συνελήφθησαν οι γονείς

Συνελήφθη 54χρονος, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στη Ρόδο για διακίνηση ναρκωτικών