Δυσκολεύεται να βρει ισχυρούς αντιπάλους ο Ιάλυσος

Δυσκολεύεται να βρει ισχυρούς αντιπάλους ο Ιάλυσος

Δυσκολεύεται να βρει ισχυρούς αντιπάλους ο Ιάλυσος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 121 ΦΟΡΕΣ

Ομάδα από Αθήνα αναζητά ο «τοξοβόλος», μιας και οι περιπτώσεις Πανιωνίου και Κ-19 του Ολυμπιακού συναντούν δυσκολίες

Από δύσκολο έως αδύνατο θεωρείται για τον Ιάλυσο το γεγονός της διενέργειας φιλικών παιχνιδιών με μεγάλες ομάδες στο «Οικονομίδειο», ύστερα από τη ματαίωση των φιλικών παιχνιδιών με τον Πανιώνιο και την Κ-19 του Ολυμπιακού, παρά το γεγονός πως αρχικά είχαν δώσει θετική απάντηση.

Η Διοίκηση του Ιάλυσου ήταν διατεθειμένη να φιλοξενήσει τον Πανιώνιο και τους Νέους των «ερυθρόλευκων» του Πειραιά, αλλά υπήρχαν δυο ντεζαβαντάζ στην όλη ιστορία που την ανάγκασαν τελικά να ματαιώσει τα δύο παιχνίδια.

Ο Ιάλυσος θα έφερνε και τις δυο ομάδες στο νησί αυθημερόν, τον Πανιώνιο μάλιστα προερχόμενο από την Τουρκία όπου θα έκανε προετοιμασία. Και οι δυο ομάδες όμως, ζήτησαν παραμονή για ένα βράδυ στο νησί μας, αλλά λόγω της μεγάλης πληρότητας την περίοδο αυτή στα ξενοδοχεία, είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν ελεύθερα δωμάτια και να φιλοξενηθούν οι δύο ομάδες. Έτσι λοιπόν οι αγώνες ματαιώνονται προς το παρών με την ελπίδα να γίνουν κάποια στιγμή πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Παράλληλα είναι πολύ δύσκολο, Πανιώνιος και Κ-19 του Ολυμπιακού να αντικατασταθούν από άλλες μεγάλες και δυνατές ομάδες τις επόμενες μέρες, αφού όλες έχουν ήδη κλείσει τα φιλικά τους για την περίοδο προετοιμασίας.

ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΧΘΕΣ
Η χθεσινή προπόνηση ήταν διπλή για τους ποδοσφαιριστές του Πέτρου Μίχου.
-Το πρωί πήγαν και γυμνάστηκαν σε τρία μάλιστα γκρουπ στο «JAVA» στο οποίο υπεύθυνος είναι ο γυμναστής της ομάδας Παναγιώτης Τσιάμης.
-Η απογευματινή περιλάμβανε φυσική κατάσταση αλλά και ασκήσεις τεχνικής και τακτικής στο «Οικονομίδειο», με όλους τους παίκτες της ομάδας να δίνουν το παρών και να ακολουθούν με καλή διάθεση το πρόγραμμα.

Διαβάστε ακόμη

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»