Oι δουλειές έφεραν τις πρώτες απουσίες για τον Άρη

Oι δουλειές έφεραν τις πρώτες απουσίες για τον Άρη

Oι δουλειές έφεραν τις πρώτες απουσίες για τον Άρη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 97 ΦΟΡΕΣ

Χωρίς τους Μαρκόπουλο και Κατσιδώνη συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία του Άρη. «Μέλι» στάζει για την παρουσία των παικτών του ο Μιχάλης Μανωλάς

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις των Μάρκου Μαρκόπουλου και Μιχάλη Κατσιδώνη έφεραν χθες τις πρώτες…σημειώσεις στο απουσιολόγιο του προπονητή του Άρη Μιχάλη Μανωλά, που πάντως δεν έχει κανένα λόγο να αγχώνεται, δεδομένου πως η απουσία των δύο έμπειρων ποδοσφαιριστών δεν ήταν τίποτα περισσότερο από την εξαίρεση στον κανόνα της «κιτρινόμαυρης» καθημερινότητας.

Η προετοιμασία συνεχίζεται ιδανικά, καθώς οι ποδοσφαιριστές του Άρη είναι συνεπέστατοι, δουλεύουν με μεγάλη όρεξη και η συνολική παρουσία τους αποτελεί μία πρώτη «υπόσχεση» προς τον προπονητή, τη διοίκηση και τον κόσμο του Άρη για την πραγματοποίηση μίας ξεχωριστής πορείας στις διοργανώσεις της νέας χρονιάς.

Το σημερινό πρόγραμμα προβλέπει απογευματινή δουλειά στο γυμναστήριο Olympian στον Αρχάγγελο, τον ιδιοκτήτη του οποίου, Παντελή Ματσίγκο, οι άνθρωποι του Άρη ευχαριστούν θερμά για την ευγενική χειρονομία του να θέσει την επιχείρησή του στη διάθεση της ομάδας, οπότε την χρειαστεί.

Τέλος, εντός των επόμενων ημερών θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας των «κιτρινόμαυρων», οι οποίοι θα υποδεχθούν το ερχόμενο Σάββατο τη Ρόδο στο πλαίσιο του πρώτου φιλικού τεστ της προετοιμασίας τους.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή