Η σκυτάλη στους παίκτες των Αγίων Θεοδώρων

Η σκυτάλη στους παίκτες των Αγίων Θεοδώρων

Η σκυτάλη στους παίκτες των Αγίων Θεοδώρων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 83 ΦΟΡΕΣ

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας με τον Μπίλια, προχωρούν στις ανανεώσεις του ρόστερ. «Με κέρδισαν αμέσως» σχολιάζει ο νέος προπονητής

Από τη στιγμή που πάρθηκε η απόφαση να κατέβει η ομάδα στο τοπικό και όχι στη Γ’ εθνική, οι Άγιοι Θεόδωροι προχωρούν γοργά στο σχεδιασμό για τη νέα χρονιά. «Έκλεισαν» για προπονητή τον Χρήστο Μπίλια και ήρθαν σε αρχική συμφωνία για παραμονή με αρκετούς από τους αθλητές του περσινού ρόστερ.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, εκκρεμεί η τελική απάντηση από τους Βασίλη Εκινέ και Γιάννη Βογιατζή, τους οποίους έχουν πλησιάσει κι άλλες ομάδες, ενώ ο Γιάννης Σκορδάλης οδεύει προς Ιβίσκο στον οποίο αναμένεται ν’ αναλάβει προπονητικά και κάποια τμήματα υποδομών, αν και η ομάδα της Ανάληψης υστερεί σε αυτόν τον τομέα.

Από κει και πέρα, η συμμετοχή στο τοπικό και οι σαφώς λιγότερες απαιτήσεις συγκριτικά με τη Γ’ εθνική ευνοεί την παραμονή και του Στάθη Βλαχοδήμου ο οποίος είχε ενημερώσει τους διοικούντες ότι θ’ αποχωρούσε από τους «Αγίους» λόγω επιβαρυμένου προγράμματος.

Μία σημαντική προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό της νέας σεζόν αναμένεται να είναι ο Φώντας Μπιλλιάς από την Ελπίδα Πεταλούδων ενώ εντείνονται οι προσπάθειες για μεταγραφή ενός ακόμη νεαρού αθλητή.

Η προετοιμασία των «Αγίων» αναμένεται να ξεκινήσει τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου, με γυμναστή τον Λευτέρη Μπότσαρη, με τον οποίο ο Χρήστος Μπίλιας είχε άριστη συνεργασία τόσο στο Ζέφυρο όσο και στην Ελπίδα.

Σε εκκρεμότητα είναι προς το παρόν η έδρα των Αγίων Θεοδώρων στο τοπικό πρωτάθλημα. Τις δύο σεζόν πριν τη Γ’ εθνική, χρησιμοποίησαν το κλειστό της Κρεμαστής, όμως πέρσι φιλοξενήθηκαν στο Βενετόκλειο.


«Συμφωνήσαμε μέσα σε πέντε λεπτά»
Για τη συνεργασία του με την ομάδα του Αρχαγγέλου μίλησε στην «Α.Ρ.» ο νέος προπονητής της ομάδας, Χρήστος Μπίλιας: «Ο τρόπος που με προσέγγισαν οι άνθρωποι των Αγίων Θεοδώρων με κέρδισε αμέσως! Όσα μου είπαν, με βρήκανε απολύτως σύμφωνο και πραγματικά συμφωνήσαμε μέσα σε πέντε λεπτά.

Αρχικά, οι συζητήσεις αφορούσαν στη Γ’ εθνική όμως η συμμετοχή στο τοπικό δεν άλλαξε το γεγονός ότι είχαμε κοινή φιλοσοφία και ότι θέλαμε τα ίδια πράγματα για την ομάδα. Να φτιάξουμε, δηλαδή, ένα καλό σύνολο και να παρουσιαστούμε όσο πιο δυνατοί μπορούμε.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της διοίκησης για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Θα προσπαθήσουμε με τα παιδιά που θα μείνουν στην ομάδα και με όσα έρθουν να τους βγάλουμε ασπροπρόσωπους.

Εννοείται ότι σε αυτήν την καινούρια προσπάθεια έχουμε ανάγκη από τη στήριξη του κόσμου. Ο Αρχάγγελος έχει πολύ ένθερμο κοινό και πιστεύω ότι θα είναι κοντά μας κι αυτή τη χρονιά».

Τέλος, ο Μπίλιας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και την πρώην του ομάδα για την άριστη συνεργασία που είχαν την περσινή σεζόν: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα πέρσι στην Ελπίδα, τα μέλη του Δ.Σ. και ιδιαίτερα τον κ. Κατσουράκη που έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να είναι η ομάδα ανταγωνιστική και πρωταγωνίστρια στο πρωτάθλημα».

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα