Συνάντηση των επαγγελματοβιοτεχνών με τον περιφερειάρχη

Συνάντηση των επαγγελματοβιοτεχνών με τον περιφερειάρχη

Συνάντηση των επαγγελματοβιοτεχνών με τον περιφερειάρχη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 86 ΦΟΡΕΣ

Η νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Δωδεκανήσου συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου ξεκινώντας ένα πρώτο γύρο συναντήσεων με τις αυτοδιοικητικές αρχές του τόπου.

Η Ομοσπονδία ως δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο επιφορτισμένο με τα θέματα που άπτονται των επαγγελματικών σωματείων μελών της έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο την ενίσχυση του ρόλου της σε θέματα που άπτονται της επιχειρηματικότητας και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο νησιωτικό αυτό σύμπλεγμα που λειτουργεί ζητάει θεσμικούς συμμάχους προκειμένου να συνδράμουν στη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος για τις νησιωτικές επιχειρήσεις.

Στα πλαίσια αυτά ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκος, ζήτησε από τη διοίκηση της Ομοσπονδίας την κατάθεση συγκεκριμένων προτάσεων που αφορούν την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, βελτιώνουν το επιχειρηματικό περιβάλλον και ενισχύουν την ανταγωνιστικότητά τους, προκειμένου να συμπεριληφθούν ως εξειδικευμένες δράσεις στην νέα προγραμματική 2014-2020.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Τσούλλος, αφού ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη, δεσμεύτηκε η νέα διοίκηση, να καταθέσει εγγράφως τις προτάσεις το αργότερο μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου προκειμένου να συμπεριληφθούν και αυτές στις συνολικές προτάσεις της νέας περιόδου για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας θα συνεχίσει τον κύκλο των συναντήσεών του με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, αρχές και δημόσιες υπηρεσίες.

Διαβάστε ακόμη

Συμφωνία Δημάρχου Ρόδου και Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης για άμεση λύση στο πρόβλημα υποστελέχωσης του Κτηματολογίου

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει η περιφερειακή επιτροπή Νοτίου Αιγαίου

Ορκίστηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι οι κυρίες Ματίνα Γιαννέλη και Ελπίδα Ατσίδη

Αίτημα για τις δαπάνες καρκινοπαθών που πάνε στην Αθήνα για ακτινοθεραπείες

Σε 160 ανέρχονται τα μικρά και μεγάλα νησιά της Δωδεκανήσου

Τα ερωτήματα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση προς συζήτηση στη Συνεδρίαση Λογοδοσίας της περιφέρειας

Ολοκλήρωση έργων αντιπλημμυρικής – αντιδιαβρωτικής προστασίας στη Ρόδο

Δράση “Explore the Aegean ΙΙ” από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου