Ιδανικό ξεκίνημα, πριν το ξεκίνημα στη Σάλακο

Ιδανικό ξεκίνημα, πριν το ξεκίνημα στη Σάλακο

Ιδανικό ξεκίνημα, πριν το ξεκίνημα στη Σάλακο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 53 ΦΟΡΕΣ

Μεγάλος αριθμός ποδοσφαιριστών συμμετέχει στις εβδομαδιαίες προπονήσεις που διοργανώνει ο Κώστας Ζουρούδης. Μέχρι και οικογενειακό διπλό διοργανώθηκε χθες

Με αρκετές προπονήσεις στα πόδια τους και ως ένα βαθμό εξοικειωμένοι ο ένας με τα «χνώτα» του άλλου θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους, στις 31 Αυγούστου, οι ποδοσφαιριστές της Ασπίδας Σαλάκου.

Έχοντας κατά νου πως έχει στα χέρια του μία ολοκαίνουργα ομάδα, ο προπονητής Κώστας Ζουρούδης διοργανώνει από τις αρχές Ιουλίου μία προπόνηση ανά εβδομάδα, ώστε να δώσει στους παίκτες του το χρόνο να τον γνωρίσουν και να γνωριστούν μεταξύ τους, καθώς και ένα καλό ερέθισμα να μην χαλαρώσουν υπέρ του δέοντος φροντίζοντας να διατηρήσουν ένα αξιοπρεπές επίπεδο φυσικής κατάστασης. Αν υπάρχει κάτι που κάνει τον Κώστα Ζουρούδη ιδιαίτερα χαρούμενο, είναι η προσέλευση στις εβδομαδιαίες συναντήσεις των περισσότερων ποδοσφαιριστών με τους οποίους θα συνεργαστεί φέτος.

Μάλιστα, χθες είχε τη δυνατότητα μέχρι και οικογενειακό διπλό να διοργανώσει και το χάρηκε τόσο ο ίδιος, όσο και οι παίκτες του. Υπενθυμίζεται, πως η Ασπίδα έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές της, προσθέτοντας στο δυναμικό της ως τελευταίο απόκτημα τον έμπειρο επιθετικό Νίκο Τσαλίκη.

ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ
ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ

Διαβάστε ακόμη

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω