Εξαιρετική μεταγραφή για τον Άρη

Εξαιρετική μεταγραφή για τον Άρη

Εξαιρετική μεταγραφή για τον Άρη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 101 ΦΟΡΕΣ

Το δημιουργικό μέσο Γιάννη Δήμα, ο οποίος έπαιζε πέρσι στην Αργολίδα και άρεσε και στη Ρόδο, όπου δοκιμάστηκε, απέκτησαν οι «κιτρινόμαυροι» του Αρχαγγέλου. Οι δύο ομάδες θα παίξουν σήμερα ανεπίσημο φιλικό στην Αρχίπολη

Με πρόσθετη ποιότητα «μπόλιασε» τη μεσαία γραμμή του ο Άρης. Οι «κιτρινόμαυροι» του Αρχαγγέλου έκαναν δικό τους το Γιάννη Δήμα, ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε πέρσι στο τοπικό πρωτάθλημα της Αργολίδας και έρχεται στο νησί με τις καλύτερες συστάσεις.

Τα δείγματα γραφής που έδειξε στις προπονήσεις, στις οποίες συμμετέχει εδώ και λίγες μέρες, ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά, προς μεγάλη ικανοποίηση του προπονητή Μιχάλη Μανωλά. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιάννης Δήμας είχε δοκιμαστεί και από τη Ρόδο στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της, κέντρισε το ενδιαφέρον των ανθρώπων της, ωστόσο η κίνηση δεν έγινε λόγω της πληρότητας που διαθέτουν τα «ελάφια»στη μεσαία γραμμή, οπότε ο ποδοσφαιριστής δύσκολα θα έβρισκε χρόνο συμμετοχής.

Υπενθυμίζεται, πως Άρης και Ρόδος θα τα «πουν» σήμερα στις 5:30 στο γήπεδο της Αρχίπολης, στο πλαίσιο ανεπίσημου φιλικού αγώνα προπονητικού χαρακτήρα. Ο Μιχάλης Μανωλάς αναμένεται να έχει στη διάθεσή του το σύνολο των ποδοσφαιριστών του.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή