Καλοκαιρινή γιορτή στο Κιοτάρι

Καλοκαιρινή γιορτή στο Κιοτάρι

Καλοκαιρινή γιορτή στο Κιοτάρι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 364 ΦΟΡΕΣ

Συναυλία του Μπάμπη Στόκα με τη Γεωργία Νταγάκη

Η πιο μεγάλη μουσική γιορτή στην παραλία Κιοτάρι, συνδιοργανώνεται από τον Μορφωτικό & Εξωραιστικό Σύλλογο Ασκληπιείου Ρόδου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το επόμενο Σάββατο στις 8 Αυγούστου.

Μελωδίες και μουσική πανδαισία, από το ελληνικό τραγούδι, στο ροκ, στα αισθαντικά ρομαντικά, στα House, R’nB’, remixes κλπ από μεγάλους καλλιτέχνες, ταλαντούχους νέους, φημισμένους Djs, κάτω από τον έναστρο ουρανό. Ένα πρόγραμμα που ξεδιπλώνεται και δίνει κέφι και χορευτική διάθεση από το βράδυ ως το πρωί.

Με επίκεντρο τη συναυλία με τον Μπάμπη Στόκα που ξεχωρίζει για τη σπουδαία φωνή του και την αισθαντική παρουσία του και τη Γεωργία Νταγάκη, καταξιωμένη μουσικό που μοιράζει το χρόνο της στην Ελλάδα και το εξωτερικό, η Εμμανουέλα, ο Μιχάλης Πισσαδάκης με τους Floating Pulse, οι Velluto Nero θα δώσουν μια μαγευτική ατμόσφαιρα και στη συνέχεια οι Djs Antren, Para-M, Di – Capue και Lunattic θα ξεσηκώσουν σε χορευτική ατμόσφαιρα τον κόσμο.

Ο Σύλλογος Ασκληπιείου, γιορτάζει τα 40 χρόνια από την ίδρυσή του και τα 25 χρόνια μεγάλων καταξιωμένων συναυλιών που άφησαν ιστορία στα δρώμενα του τόπου, τόσο για την ποιότητα και οργάνωση όσο και για το μουσικό θέαμα και το μοναδικό φυσικό σκηνικό στην παραλία Κιοτάρι, μια απόδραση για κάθε Ροδίτη με φίλους και οικογένεια.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι λίγο στον κόσμο που τίμησε κάθε εκδήλωση με την αθρόα προσέλευση και τη δυναμική συμμετοχή του. Ο εορτασμός λοιπόν είναι μια ευκαιρία για ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ στο μεγάλο μουσικό γεγονός του Αυγούστου.

Για τη διευκόλυνση της μετακίνησης, 2 λεωφορεία θα ξεκινήσουν από τη Ρόδο –σημείο εκκίνησης το ΣΑΝ ΦΡΑΤΖΙΣΚΟ- ειδικά για την εκδήλωση. Ώρα συγκέντρωσης 19:00 ώρα αναχώρησης 19:30. Πληροφορίες και ενημέρωση θα βρείτε στο facebook, Δηλώσεις συμμετοχής και επικοινωνία με το σύλλογο, στο mail: posyas@gmail.com. ή στο τηλ 6946749625.

Μεγάλοι χορηγοί είναι τα ξενοδοχεία H HOTELS, όμιλος Χατζηλαζάρου και τα ξενοδοχεία BLUE BAY GROUP, ομίλου Παπαβασιλείου. Πολλές επιχειρήσεις όπως κάθε χρόνο είναι αρωγοί και υποστηρίζουν με χορηγία και υπηρεσίες παρά τις δυσκολίες των καιρών, γι’ αυτό αξίζουν όλοι ένα τεράστιο ευχαριστώ. Θα ανακοινωθούν πριν και κατά τη διάρκεια της συναυλίας αναλυτικά.

Οι χορηγοί επικοινωνίας έκαναν το καλύτερο για να αναδείξουν την εκδήλωση, το “ΣΤΟ KOKKINO”, το OMEGA TV, AIGAIO TV, ραδιο Αρχάγγελος, TOP FM, rodos events, IF Media, MAX, Black Monday, tranzistoraki, Athens Art Theater, rodos report, Παλμός, SKY NEWS.

Διαβάστε ακόμη

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη

Πρόσκληση στα εγκαίνια του Μπαζάρ Μεταχειρισμένου Βιβλίου στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου Ρόδου

Τα ήθη και τα έθιμά τους γιόρτασαν οι Έλληνες Μουσουλμάνοι της Ρόδου

Αρχαιολογική διάλεξη με τίτλο "Ταφικό συγκρότημα των κλασικών χρόνων στη Ρόδο"

Εκδήλωση για την Τεχνητή Νοημοσύνη στον Πειραϊκό Σύνδεσμο από την ΑΧΕΠΑ

Ημερίδα του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ με θέμα «Εξαρτήσεις: Αντιμετώπιση και Προκλήσεις στο νησί της Ρόδου»

Εκδήλωση για τη σχολική βία από το Ίδρυμα Υποτροφιών Σταματίου

Πανελλήνιο Βραβείο Λογοτεχνίας στον Ξεναγό Θεοφάνη Μπογιάννο