Είναι να μην… νευριάσει ο Μαχαιρίδης πάντως!

Είναι να μην… νευριάσει ο Μαχαιρίδης πάντως!

Είναι να μην… νευριάσει ο Μαχαιρίδης πάντως!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 241 ΦΟΡΕΣ

Κακίες

Είναι να μην… νευριάσει ο Μαχαιρίδης πάντως, με όλα αυτά που συμβαίνουν στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Θα «τραβήξει» πέντε σκίτσα στο χαρτί και θα αρχίσουν να τρέμουν τα πόδια του Χατζημάρκου!

Να τα αφήσουν αυτά που ξέρουν όσοι κατηγορούν Δήμο και Περιφέρεια γιατί δεν έδιωξαν τους αθίγγανους από το Καρακόνερο από τον Μάρτιο που είχαν δεσμευτεί! Είπαν ποιον… Μάρτιο εννοούσαν οι άνθρωποι; Όχι βέβαια! Μάρτιος του 2015 ή του 2025, άραγε;

Κάτι εκπροσώπους που είχαμε σε αυτό τον τόπο και τους αποκαλούσαμε κυβερνητικούς βουλευτές, τι να απέγιναν; Έχουμε καιρό να μάθουμε νέα τους. Ελπίζουμε να μαθαίνουν αυτοί τουλάχιστον τα νέα (και τα προβλήματα) του τόπου μας.

Για παράδειγμα ότι το ΕΚΑΒ στη Ρόδο, η πιο νευραλγική υπηρεσία που αφορά τις ζωές μας, λειτουργεί σε κατάσταση αποδεκατισμένη και άρα ανά πάσα στιγμή επικίνδυνη εκπέμποντας SOS.

Και το ερώτημά μας είναι ένα και μοναδικό και διαχρονικό επίσης: Όλοι αυτοί που με δελτία τύπου και φωτογραφίες στο Facebook προσπαθούν να λύσουν προβλήματα, χωρίς να συγκρουστούν με αυτούς που πρέπει, κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν ή πραγματικά έχουν πρόβλημα να αντιληφθούν τι πραγματικά συμβαίνει σε αυτόν τον δύσμοιρο τόπο μας;

Ο (πολύ) κακός

Διαβάστε ακόμη

Τη νότια Ρόδο επισκέφθηκε το σαββατοκύριακο ο Πύρρος Δήμας

Η προσφορά του συλλόγου «Αγία Μαρίνα»

Οφείλουμε να συμπεριφερόμαστε στη Ρόδο μας όπως της αρμόζει

Την Τρίτη στη Ρόδο ο Στεφανος Κασσελάκης

Δράση «Προμηθεύς» από τις Ένοπλες Δυνάμεις σε Ανάφη, Αμοργό και Αστυπάλαια

Άμεση επισκευή χρειάζεται και ο Αστυνομικός Σταθμός της Σύμης

Μ. Ιατρίδη: Στις Ευρωεκλογές πρέπει να δώσουμε μήνυμα σταθερότητας

Ένας Καρπάθιος στο μεγαλύτερο ετήσιο συνέδριο μεταφορών και κινητικότητας στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας!