Οκτώ αγώνες κι ένα ρεπό στην Α’ κατηγορία

Οκτώ αγώνες κι ένα ρεπό στην Α’ κατηγορία

Οκτώ αγώνες κι ένα ρεπό στην Α’ κατηγορία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 179 ΦΟΡΕΣ

Η ΕΠΣΔ ενημερώθηκε ήδη από τον ΑΟ Δικαίου για την απόφασή του να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, συνεπώς αυτό της Α’ κατηγορίας θα παιχθεί με 17 ομάδες

Με 17 ομάδες θα διεξαχθεί οριστικά το νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, εκτός κι αν ο ΑΟ Δικαίου κάνει απροσδόκητα τη μεγάλη ανατροπή και δηλώσει μέχρι αύριο Δευτέρα στις 2 το μεσημέρι, οπότε και εκπνέει η σχετική προθεσμία, τη συμμετοχή του.

Πάντως, στην ΕΠΣΔ δεν περιμένουν εκπλήξεις, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έχουν ήδη ενημερωθεί από τους Κώους, έστω και ανεπίσημα, για την απόφασή τους να ξεκινήσουν μία νέα πορεία από τον όμιλο Νήσων της Β’ κατηγορίας.

Ως εκ τούτου, κάθε σαββατοκύριακο θα διεξάγονται οκτώ παιχνίδια και μία ομάδα θα έχει ρεπό, καθώς βάσει της προκήρυξης, η κενή θέση δεν πρόκειται να αναπληρωθεί. Το παραπάνω σημαίνει πρακτικά πως αντί για τέσσερις, στη Β’ κατηγορία θα υποβιβαστούν τρεις ομάδες.

Υπενθυμίζεται, πως η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας λήγει την ερχόμενη Πέμπτη (στις 2 το μεσημέρι).

Η κλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος των πρωταθλημάτων Α’ και Β’ κατηγορίας (για τη δεύτερη θα προηγηθεί η κλήρωση για το διαχωρισμό των δύο ομίλων της Ρόδου) θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο 8 Αυγούστου στο ξενοδοχείο Blue Bay στην παραλία της Ιαλυσού και θα ξεκινήσει στις 6:30 το απόγευμα.

ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ
ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους