Έκλεισε Χατζηκοσμά ο Ιάλυσος

Έκλεισε Χατζηκοσμά ο Ιάλυσος

Έκλεισε Χατζηκοσμά ο Ιάλυσος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 153 ΦΟΡΕΣ

Ο 23χρονος Ροδίτης μεσοεπιθετικός έρχεται αύριο στη Ρόδο και υπογράφει. Πρόταση για μετάβαση στην Αθήνα και φιλικό με την Παναχαϊκή δέχτηκαν οι «ερυθροκίτρινοι»

Έναν ακόμα ταλαντούχο ποδοσφαιριστή από τη Ρόδο έκλεισε ο Ιάλυσος, στην προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης του ρόστερ του για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Πρόκειται για παίκτη που έχει περάσει τα Ροδίτικα σύνορα κι έχει παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα.

Ο λόγος για τον 23χρονο Στέργο Χατζηκοσμά, ο οποίος έκλεισε να αγωνισθεί την νέα περίοδο στον Ιάλυσο. Έρχεται μάλιστα αύριο το πρωί στο νησί μας, για να ολοκληρωθεί και τυπικά μια ακόμα μεταγραφή για τον Ιάλυσο.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από το Διαγόρα, του οποίου την φανέλα φόρεσε την διετία 2010-2012.
Η συνέχεια τον φέρνει στον ΟΦΗ, την περίοδο 2012-2013, στον οποίο αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις.

Ακολουθούν οι ομάδες της Αχαϊκής και του Αχαρναϊκού κι όπως όλα δείχνουν, ήρθε ο καιρός να επιστρέψει στην βάση του. Ο Ιάλυσος τον πλησίασε με την σύμφωνη γνώμη και του Πέτρου Μίχου.

ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;
Το μοναδικό πρόβλημα που απασχολεί τον Ιάλυσο αυτή την εποχή είναι η διεξαγωγή δυνατών φιλικών παιχνιδιών, προκειμένου να μονταριστεί η ομάδα όπως την θέλει ο Πέτρος Μίχος.

Οπωσδήποτε η ματαίωση των φιλικών με Πανιώνιο και Κ-19 του Ολυμπιακού, αποτελεί ένα πρόβλημα, αλλά υπάρχουν λύσεις ενδεικτικές για να ξεπεραστεί, που σημειωτέον δεν είναι μόνο θέμα Ιάλυσου, αλλά και κάθε νησιωτικής ομάδας που θέλει να αγωνισθεί σε μεγάλη κατηγορία και να προετοιμασθεί κατάλληλα.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες λοιπόν, ο Ιάλυσος δέχθηκε πρόταση να ταξιδέψει στην Αθήνα για να δώσει φιλικό παιχνίδι με την Παναχαϊκή, αλλά αναζητιέται φόρμουλα, ώστε ο Ιάλυσος να δώσει κι άλλο φιλικό στην Αθήνα με ομάδα του κέντρου, που πολύ πιθανόν να είναι ο Πανελευσινιακός, ομάδα από την οποία έχει περάσει σαν προπονητής ο Πέτρος Μίχος.

Ο Στέργος Χατζηκοσμάς είναι η επόμενη μεταγραφή του Ιάλυσου
Ο Στέργος Χατζηκοσμάς είναι η επόμενη μεταγραφή του Ιάλυσου

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!