«Δεν θα μπορούσαμε να πλησιάσουμε τον Γουότερς»

«Δεν θα μπορούσαμε να πλησιάσουμε τον Γουότερς»

«Δεν θα μπορούσαμε να πλησιάσουμε τον Γουότερς»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 146 ΦΟΡΕΣ

Για τους Γουότερς και Χάγκινς, που θα φορέσουν τη φανέλα του Άρη, καθώς και την παραμονή του Λαρεντζάκη μίλησε ο Άρης Λυκογιάννης

Από τον προπονητή του Κολοσσού H Hotels, Άρη Λυκογιάννη, ζητήθηκε από ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης να μιλήσει για τους Γουότερς και Χάγκινς, αλλά και για την παραμονή Λαρεντζάκη στην ομάδα της Ρόδου.

«Είναι γνωστό ότι ο Γουότερς ενδιέφερε αρκετές ομάδες, δεν είχε όμως συγκεκριμένες προτάσεις. Είναι ένα παιδί με το οποίο έχω πολύ καλή σχέση και συνεχή επικοινωνία όλο αυτό το διάστημα. Δεν σας κρύβω ότι αμέσως μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Δημήτρη Πρίφτη, επικοινώνησε μαζί μου, ζητώντας πληροφορίες για τον Άρη, και γενικότερα για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα.

Πιστεύω ότι υπέγραψε στον Άρη γιατί έψαχνε ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική, αλλά και θα αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το τελευταίο πιστεύω ότι έπαιξε καταλυτικό ρόλο.

Μην ξεχνάμε ότι ήρθε στον Κολοσσό μετά από μία προβληματική χρονιά, στην οποία δεν ήταν συνηθισμένος μέχρι τώρα.

Όταν έφυγε ο Τζέιμς για τη Λαμποράλ, μας βοήθησαν οι συγκυρίες να τον φέρουμε στον Κολοσσό με πολύ λιγότερα χρήματα απ’ όσα ζητούσε. Λογικά αυτόν τον παίκτη εμείς σαν Κολοσσός δεν θα μπορούσαμε να τον πλησιάσουμε. Όπως μας αποκάλυψε, το είδε και ο ίδιος σαν ευκαιρία να παίξει σε μία ευρωπαϊκή ομάδα και μας ευχαρίστησε, όπως και μένα προσωπικά.

Ο Χάγκινς είναι διαφορετική περίπτωση, γιατί δεν έχει μεγάλη μπασκετική εμπειρία αλλά είναι πολύ καλός αθλητής και πολύ καλός χαρακτήρας. Χαρακτηριστικά σας αναφέρω ότι στον Κολοσσό δεν έχασε ούτε μία προπόνηση. Αυτό αποδεικνύει τη γερή του κράση.

Ο Λαρεντζάκης είναι ένα παιδί που μπορεί να φτάσει ψηλά, αρκεί να το πιστέψει και ο ίδιος. Δηλαδή πόσο σκληρά θα δουλέψει για να βελτιώσει κομμάτια του παιχνιδιού του. Και κυρίως πώς θα προσαρμόσει τη νοοτροπία του σε στοιχεία επαγγελματία αθλητή, έτοιμου να αγωνιστεί και στις μεγάλες ομάδες.

Τον Γιαννούλη τον γνωρίζω πολύ καλά απ’ τα εφηβικά τμήματα του Ικάρου. Έχουμε μία καλή επαφή, αμοιβαία εμπιστοσύνη, οπότε για μένα ήταν εύκολη η απόφαση να εισηγηθώ την παραμονή του, αλλά και γι’ αυτόν να μείνει στη Ρόδο και να έχει μία γεμάτη από συμμετοχές χρονιά».

Διαβάστε ακόμη

Ένας Κώος στην κορυφή της Ευρώπης

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού