«Χαλάει» του Μαυρουδή στη Ρόδο

«Χαλάει» του Μαυρουδή στη Ρόδο

«Χαλάει» του Μαυρουδή στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 130 ΦΟΡΕΣ

Παρότι η Ρόδος και ο έμπειρος επιθετικός βρέθηκαν εξαιρετικά κοντά, η μεταγραφή μάλλον δεν θα ολοκληρωθεί, καθώς προέκυψαν διαφορές στην…τελική ευθεία

Το «μία ανάσα από τη συμφωνία» δεν σημαίνει οριστική συμφωνία, όπως αποδεικνύεται από την περίπτωση του Μάριου Μαυρουδή. Παρότι ο έμπειρος επιθετικός και η Ρόδος βρέθηκαν τόσο κοντά, που η έναρξη της μεταξύ τους συνεργασίας έμοιαζε με ζήτημα διευθέτησης κάποιων τελευταίων τυπικών λεπτομερειών, χθες έγινε γνωστό πως η μεταγραφή «χαλάει», καθώς οι δύο πλευρές φέρονται να μην τα βρήκαν στην… τελική ευθεία, πιθανώς στο οικονομικό.

Φαίνεται πως οι άνθρωποι του συλλόγου εκτίμησαν πως με τα χρήματα τα οποία θα έπρεπε να δαπανήσουν, μπορούν να βρουν μία λύση που να ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες της ομάδας και αυτή ακριβώς αναζητούν από χθες.

Μπήκε ο Αμανατίδης

Η ένταξη του Χρήστου Αμανατίδη σε ομαδικούς ρυθμούς δουλειάς ήταν το κέρδος της χθεσινής μέρας για τον προπονητή της Ρόδου Σάββα Ορφανίδη. Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός ακολουθούσε από το ξεκίνημα της προετοιμασίας εξειδικευμένο ατομικό πρόγραμμα, στην προσπάθειά του να αφήσει οριστικά πίσω του τις ενοχλήσεις στο «πονεμένο», από τον περσινό σοβαρό τραυματισμό του, αριστερό πόδι του και δείχνει να τα έχει καταφέρει.

Προβληματισμός για το βοηθητικό

Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου «πονοκεφαλιάζει» τα «ελάφια». Όπως έλεγαν χθες χαρακτηριστικά, πέραν του ότι το γρασίδι είναι ακούρευτο, ο αγωνιστικός χώρος είναι γεμάτος παγίδες και ελλοχεύει ο κίνδυνος να υπάρξουν τραυματισμοί.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο