Σε αναζήτηση τερματοφύλακα ο Ηρακλής Μαριτσών

Σε αναζήτηση τερματοφύλακα ο Ηρακλής Μαριτσών

Σε αναζήτηση τερματοφύλακα ο Ηρακλής Μαριτσών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 106 ΦΟΡΕΣ

Η αποχώρηση του Παναγιώτη Καστανάκη άλλαξε τα δεδομένα και οι Μαριτσενοί αναγκάζονται να ξαναβγούν στη μεταγραφική αγορά

Στη διαδικασία αναζήτησης τερματοφύλακα είναι υποχρεωμένοι να μπουν ξανά οι άνθρωποι του Ηρακλή Μαριτσών, μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Καστανάκη και την ένταξή του στο δυναμικό του Κλεάνθη.

Οι Μαριτσενοί πίστευαν πως ο αθλητής θα παρέμενε και απλά θα εντασσόταν στις προπονήσεις αργότερα, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών του. Το «διαζύγιο» τους δημιουργεί πρόβλημα, καθώς επί της ουσίας, ο μόνος έμπειρος που διαθέτει πλέον η ομάδα είναι ο Λευτέρης Σκυλλάς, η φύση της δουλειάς του οποίου δεν του επιτρέπει, προς το παρόν, να συμμετέχει στην προετοιμασία (κάνει ατομικό). Οι νεαροί Ανδρέας Σαββιδάκης και Αντώνης Αναγνώστου θεωρούνται μεν ταλαντούχοι και εξελίξιμοι και είναι βέβαιο πως θα πάρουν ευκαιρίες, όμως κρίνεται προτιμότερο να αποκτηθεί ένας ακόμα τερματοφύλακας με παραστάσεις, που θα είναι σε θέση να καλύπτει την όποια ενδεχόμενη απουσία του Σκυλλά.

Κορυφώνεται η γιορτή στο στέκι

Για άλλες δύο μέρες θα λειτουργεί στην τοποθεσία της Μονής του Σωτήρα το στέκι του Ηρακλή. Η κοσμοσυρροή στο πανηγύρι, το οποίο διεξάγεται με την ευκαιρία της εορτής του Σωτήρος, είναι δεδομένη και οι άνθρωποι του συλλόγου των Μαριτσών έχουν εργαστεί σκληρά, ώστε να είναι πανέτοιμοι να προσφέρουν στους επισκέπτες τους τη φιλοξενία τους.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή