Είκοσι χρόνια προσπαθεί μάταια να βρει το δίκαιό του!

Είκοσι χρόνια προσπαθεί μάταια να βρει το δίκαιό του!

Είκοσι χρόνια προσπαθεί μάταια να βρει το δίκαιό του!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3983 ΦΟΡΕΣ

Έχει τοποθετηθεί αντιρήδα στο σπίτι του χωρίς να τους δώσει άδεια

Εδώ και είκοσι χρόνια προσπαθεί να βρει το δίκιο του ένας ιδιοκτήτης κατοικίας στο Γεννάδι, που ζει μόνιμα στην Αυστραλία και επισκέπτεται τα καλοκαίρια τη Ρόδο, αλλά ακόμα δεν το έχει καταφέρει!

Πρόκειται για τον κ. Δημήτρη Δαπέργολα, μέσα στο εξοχικό του οποίου η ΔΕΗ τοποθέτησε μια αντηρίδα (το σύρμα που συγκρατεί ως αντιστήριγμα τις κολώνες ηλεκτροφωτισμού), χωρίς καν να πάρουν την άδειά του ή έστω να τον ρωτήσουν όταν πήγαν να την τοποθετήσουν.

Το πιο εντυπωσιακό απ’ όλα όμως είναι το γεγονός πως ενώ υπήρχαν και υπάρχουν ακόμη και σήμερα κενά οικόπεδα γύρω από το σπίτι του και κάλλιστα θα μπορούσε να τοποθετηθεί εκεί η αντηρίδα, οι τεχνικοί της ΔΕΗ –άγνωστο για ποιους λόγους- την τοποθέτησαν μέσα στον κήπο του σπιτιού του.

Φαίνεται όμως ότι το «ποτήρι ξεχείλισε» για τον κ. Δαπέργολα, αφού παρά τις προσωπικές του προφορικές οχλήσεις όλα αυτά τα χρόνια δεν υπήρξε ανταπόκριση και επιπλέον προκλήθηκε και ατύχημα στο σημείο με ένα μικρό ανιψάκι του.

Πιο συγκεκριμένα όπως τόνισε μιλώντας στην «Ροδιακή» ο κ. Δαπέργολας, κάθε χρόνο φιλοξενεί την ανιψιά του με την οικογένειά της στο εξοχικό του στο Γεννάδι, η οποία διαμένει μόνιμα στην Αθήνα.

Όπως εξήγησε ο ίδιος «την τελευταία φορά που με επισκέφθηκαν, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού των παιδιών στην αυλή του σπιτιού, ένα από αυτά έπεσε πάνω στην αντηρίδα με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να προκληθεί τραυματισμός στο μάτι του. Ευτυχώς όμως με την φροντίδα των γιατρών του νοσοκομείου της Ρόδου ο τραυματισμός δεν άφησε κάποιο άλλο μόνιμο πρόβλημα στο παιδί. Ωστόσο η ανιψιά μου δεν δέχεται να με επισκεφθεί ξανά αν δεν αφαιρεθεί από τον χώρο η αντηρίδα».

Μην έχοντας άλλη επιλογή και άλλα περιθώρια υπομονής, ο κ. Δαπέργολας απευθύνθηκε στην ΔΕΔΔΗΕ με επίσημο έγγραφο αίτημά του το οποίο κατατέθηκε στις 13/7/2015 ζητώντας την απομάκρυνση του επικίνδυνου καλωδίου της ΔΕΗ μέσα από το σπίτι του.

Στην επιστολή του προς την ΔΕΔΔΗΕ αναφέρει συγκεκριμένα:
“Κύριε Διευθυντά,
Προ εικοσαετίας η ΔΕΗ τοποθέτησε μια αντηρίδα μέσα στον κήπο του σπιτιού μου στο Γεννάδι της Ρόδου, που κρατά ένα στύλο της, χωρίς την άδειά μου και κατά την απουσία μου στην Αυστραλία, χώρα της οποίας είμαι μόνιμος κάτοικος.

Θα σας παρακαλέσω πολύ όπως το συντομότερο δυνατόν να μετακινήσετε την αντηρίδα από την ιδιοκτησία μου, διότι εκτός των άλλων έχει γίνει δύσκολη η πρόσβασή μου σε διάφοράν σημεία του κήπου μου».

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Δεπέργολα, η απάντηση που έλαβε από την Δημόσια Επιχείρηση ήταν η διαβεβαίωση ότι εντός δύο ή τριών ημερών από το έγγραφο αίτημά του, τεχνικοί της ΔΕΗ θα φρόντιζαν για την απομάκρυνση του σύρματος από το σημείο.

Ωστόσο απ’ ότι φαίνεται οι διαβεβαιώσεις αυτές πήγαν στράφι, αφού όπως επιβεβαιώνουν τόσο οι φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα η «Ροδιακή», όσο και ο ίδιος ο κ. Δαπέργολας, αυτή η… «εικαστική παρέμβαση» στέκει ακόμη αγέρωχη μέσα στον κήπο του!

Διαβάστε ακόμη

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου

Νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου ο δικηγόρος Ρόδου, Στέφανος Καψάλης

Συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου την Τετάρτη 1η Μαΐου

Γιάννης Φλεβάρης: Η εμμονή είναι κακό πράγμα κύριε Πρόεδρε!

Παναγιώτης Εγγλέζος για την εκμετάλλευση ασφαλισμένων από ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα