Η τουριστική αγορά προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος

Η τουριστική αγορά προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος

Η τουριστική αγορά προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 115 ΦΟΡΕΣ

Δηλώσεις του Γ. Χατζημάρκου

Επιπτώσεις στην προσπάθεια που καταβάλλει η περιοχή μας, να καλύψει το χαμένο έδαφος των προηγούμενων μηνών στον τουρισμό φαίνεται ότι έχει, η αναγγελία των εκλογών.

Όπως δήλωσε χτες ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου, ακόμα και η ανακοίνωση του δημοψηφίσματος είχε επιπτώσεις, ενώ στην παρούσα φάση φαίνεται ότι ακυρώνονται και οι προσπάθειες που καταβλήθηκαν για το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο!

Ειδικότερα απαντώντας σε ερώτηση για την αναγκαιότητα των εκλογών δήλωσε τα εξής: «Με τα συμπτώματα που παρουσιάζει το πολιτικό μας σύστημα κεντρικά φαίνονται αναπόφευκτες. Στο βαθμό που θα συνεχίσει να παρουσιάζει τα ίδια συμπτώματα θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε σε εκλογές που δεν θα έχουν νόημα και η χώρα θα βυθίζεται ακόμα περισσότερο.
Είναι πολύ μεγάλη απόφαση που πρέπει να παρθεί σε κεντρικό επίπεδο. Να εγκαταλείψουν το λαϊκισμό και να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να κρατήσουν τη χώρα όρθια.

Την επομένη των εκλογών είναι μία μέρα που θα τους βρεί όλους σε μία συζήτηση για κυβέρνηση συνεργασίας. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν θα μπορούσε να γίνει αυτό και τώρα. Από αυτό επηρεάζουν αρνητικά και τον τουρισμό. Επηρεάστηκε ακόμα και στο δημοψήφισμα. Από τη μέρα που ανακοινώθηκε είχαμε αρνητικό ρυθμό στις κρατήσεις. Δεν είχαμε ακυρώσεις, αλλά είχαμε διακράτηση των κρατήσεων που στοίχισε σε αφίξεις.

Ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος ήταν δύο μήνες που περιμέναμε να εγγράψουμε μερικά κέρδη στις κρατήσεις για να καλύψουμε τις απώλειες του Ιουνίου και του Ιουλίου, αλλά κάθε φορά που πάμε να χτίσουμε κάτι ένα μαγικό χέρι μας τραβά το χαλί κάτω από τα πόδια».

Διαβάστε ακόμη

Κως και Ρόδος στους κορυφαίους προορισμούς εσωτερικού της Aegean Airlines από τη βάση της Θεσσαλονίκης για την περίοδο του Πάσχα

Tus Airways: Nέα σύνδεση Λάρνακα - Ρόδος

Μαζική απόβαση των Ισραηλινών στη Ρόδο για το εβραϊκό Πάσχα

Aρχές Μαΐου θα έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία της Ρόδου

Τούρκοι τουρίστες... «κατέλαβαν» τα ελληνικά νησιά

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο

Ασπρονήσια: Οι εξωτικές νησίδες του Ανατολικού Αιγαίου στα ανατολικά των Λειψών που μαγεύουν τους επισκέπτες