Μένει ο Δράκος, φεύγει ο Κολιοκώστας στο Φοίβο

Μένει ο Δράκος, φεύγει ο Κολιοκώστας στο Φοίβο

Μένει ο Δράκος, φεύγει ο Κολιοκώστας στο Φοίβο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 103 ΦΟΡΕΣ

Ο υψηλόσωμος φορ τα βρήκε με τη διοίκηση του συλλόγου, σε αντίθεση με το νεοφερμένο μέσο που αποχαιρετά τα «κυανοκίτρινα». Αύριο το επόμενο φιλικό κόντρα στον Ιάλυσο (17.00)

Την πίστη πως η ομάδα του θα παρουσιάσει το αγωνιστικό πρόσωπο που όλοι επιθυμούν, επανέλαβε χθες ο τεχνικός της ομάδας του Φοίβου Κώστας Πάττας, μιλώντας για το φιλικό της Τετάρτης κόντρα στο Διαγόρα.

«Δεν υπάρχει ανησυχία» τόνισε «και δεν υπάρχει κανένα ίχνος φόβου όπως θέλουν να λένε ορισμένοι. Έγιναν δυο εύκολα δικά μας λάθη και δεχθήκαμε ισάριθμα γκολ από τον αντίπαλο. Προσωπικά απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι ο Διαγόρας, είδα αυτό που ήθελα σε ένα ματς προετοιμασίας. Ξεκινήσαμε καλύτερα από τον Διαγόρα αλλά αν εξαιρέσεις στη συνέχεια τα δυο λάθη που προανέφερα και πρεσσάραμε πολύ και καλή κυκλοφορία της μπάλας είχαμε, μέχρι να πέσει ο ρυθμός του παιχνιδιού. Οι παίκτες μου για εβδομήντα λεπτά πίεζαν παντού, έπαιρναν μπάλα και δημιουργούσαν ευκαιρίες. Θα είμαστε όπως πρέπει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και δεν πρέπει να ανησυχεί κανείς».

Στο μεταξύ όπως έγινε γνωστό, ο Λευτέρης Δράκος παραμένει στο ρόστερ της ομάδας. Ενώ αρχικά είχε εκφράσει την άποψη να λύσει τη συνεργασία του, στη συνέχεια συναντήθηκε με τον προπονητή του και με τη Διοίκηση κι αποφασίσθηκε να μείνει στην ομάδα προσφέροντας τις υπηρεσίες του.

ΦΕΥΓΕΙ Ο ΚΟΛΙΟΚΩΣΤΑΣ
Στον αντίποδα της περίπτωσης του Λευτέρη Δράκου, παρελθόν αποτελεί από χθες ο Νίκος Κολιοκώστας. Ο έμπειρος μέσος συναντήθηκε με τη Διοίκηση κι αποφασίσθηκε να λυθεί η συνεργασία του με την ομάδα, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να επικαλείται προσωπικούς λόγους και να αναζητεί πλέον ομάδα για να αγωνισθεί στο φετινό πρωτάθλημα.

ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΛΥΣΟ
Ο Φοίβος θα δώσει κι άλλα φιλικά και την εβδομάδα που έρχεται, προετοιμαζόμενος κατά τον καλύτερο τρόπο για την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά και τον Κώστα Πάττα να θέλει να δει τους παίκτες του να παρουσιάζουν την εικόνα που επιζητεί όλος ο κόσμος .
Η ομάδα της Κρεμαστής θα φιλοξενήσει στο γήπεδο της στις 17.00 αύριο το απόγευμα τον Ιάλυσο, σε ένα ακόμα τεστ προετοιμασίας.

Ο Νίκος Κολιοκώστας τη βραδιά της συμφωνίας με τον Φοίβο μαζί με τον τεχνικό της ομάδας Κώστα Πάττα
Ο Νίκος Κολιοκώστας τη βραδιά της συμφωνίας με τον Φοίβο μαζί με τον τεχνικό της ομάδας Κώστα Πάττα

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας