Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του ο Διαγόρας

Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του ο Διαγόρας

Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του ο Διαγόρας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 66 ΦΟΡΕΣ

Στα Κοσκινού αύριο το απόγευμα (17.00) κόντρα στο Διγενή το τελευταίο φιλικό των «κυανέρυθρων». Τσιβρινής: «Είμαστε σε καλό δρόμο αλλά η δουλειά μας δεν τελειώνει ποτέ»

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Διαγόρα, μετά και τη δεύτερη επιβλητική εμφάνιση και νίκη και μάλιστα μέσα στην Κρεμαστή επί του Φοίβου (0-3). Είχε προηγηθεί, η εξίσου καλή προσπάθεια στο φιλικό του «Οικονομίδειου» με τον Ιάλυσο.

Και οι δύο περιπτώσεις οδηγούν στο συμπέρασμα, πως αφ’ ενός γίνεται πολύ καλή δουλειά στο Διαγόρα και αφ’ ετέρου, ο «γηραιός» δείχνει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του, πως θα είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Μιχάλης Τσιβρινής μιλώντας χθες για την ομάδα του αλλά και για το τι θα επακολουθήσει τόνισε χαρακτηριστικά:
«Είμαστε στην προτελευταία εβδομάδα της προετοιμασίας μας, ενόψει του πρωταθλήματος και έχουμε ακόμα μία, για να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας.

Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο αλλά θέλουμε πολύ δουλειά ακόμα για να φτάσουμε στο επιθυμητό σημείο. Θα προσπαθήσουμε την πρώτη αγωνιστική να είμαστε σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας.
Θα δουλεύουμε όμως και κατά την διάρκεια των αγώνων του πρωταθλήματος, διορθώνοντας τα όποια λάθη διαπιστώνουμε για να γινόμαστε ολοένα και καλύτερη ομάδα».

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΓΕΝΗ
Η σειρά των φιλικών για το Διαγόρα, θα κλείσει αύριο στις 17.00 στο γήπεδο Κοσκινού. Ο «γηραιός» της πόλης μας, θα δώσει ακόμα ένα τεστ προετοιμασίας αντιμετωπίζοντας το Διγενή.

Χθες εκείνοι που έπαιξαν στην Κρεμαστή, γυμνάσθηκαν πιο ελαφρά με τις οδηγίες του Μιχάλη Τσιβρινή, ενώ οι υπόλοιποι που δεν χρησιμοποιήθηκαν καθόλου ή έπαιξαν λίγο, ακολούθησαν κανονικά τους ρυθμούς προπόνησης υπό το Νίκο Μαντικό.

Απόντες και από την αυριανή συνάντηση (δεν έπαιξαν και στο φιλικό της Κρεμαστής) θα είναι για μια ακόμα φορά οι Κώστας Τογρούς και Νίκος Φραντζής αλλά και ο Τάσος Παλάζης που μπαίνει σιγά σιγά στους ρυθμούς της ομάδας.

* Εκείνο που πρέπει να σημειωθεί είναι, πώς παρουσιάζει ιδιαίτερη κινητικότητα και ζήτηση το κομμάτι των διαρκείας της ομάδας, καθώς με δεδομένο πώς ο γηραιός πάει καλά στα φιλικά παιχνίδια και δείχνει φυσικά ομάδα που μπορεί να πρωταγωνιστήσει, οι πάντες θέλουν να παρακολουθήσουν τα μάτς και την προσπάθεια του Διαγόρα στο πρωτάθλημα.

Πολύ καλή απόδοση είχε στο φιλικό της Κρεμαστής κόντρα στο Φοίβο  ο Σάββας Μπαούρης  (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
Πολύ καλή απόδοση είχε στο φιλικό της Κρεμαστής κόντρα στο Φοίβο ο Σάββας Μπαούρης (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)

Διαβάστε ακόμη

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!

Όρια για το Πανελλήνιο από τους κολυμβητές του «Ροδίων Άθλησις»

Ταλέντο αλλά και θέληση από τα παιδιά του τμήματος καλλιτεχνικής κολύμβησης των «Πιγκουίνων»