Όταν η Νίκη Φλωρούση τραγουδούσε στο Αμέρικαν Μπαρ της Ρόδου

Όταν η Νίκη Φλωρούση τραγουδούσε στο Αμέρικαν Μπαρ της Ρόδου

Όταν η Νίκη Φλωρούση τραγουδούσε στο Αμέρικαν Μπαρ της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 165 ΦΟΡΕΣ

ΦΛΑΣ στο παρελθόν - Εν Ρόδω Κυριακή 28 Αυγούστου 1955 Αριθ. Φύλλου 1305

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΩ κ. Δ. ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΟΠΤΙΚΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ
Κατά τας διεξαχθείσας προσφάτως αρχαιρεσίας της Πανελληνίου Διδασκαλικής Ομοσπονδίας δια το έτος 1955-56 ο Πρόεδρος του Διδασκαλικού Συλλόγου Κω κ. Δημήτριος Αργυριάδης, ο οποίος αντιπροσώπευσεν εις την Γ. Συνέλευσιν τους δημοδιδασκάλους περιφερείας Κω, εξελέγη μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, ως αντιπρόσωπος των νήσων του Αιγαίου. Κατά τας εσωτερικάς αρχαιρεσίας του Εποπτικού Συμβουλίου ο κ. Αργυριάδης εξελέγη Γραμματεύς αυτού.

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕΝ Ο κ. ΡΕΜΠΑΚΟΣ
Χθες το απόγευμα επανήλθεν εκ Σύμης ένθα είχε μεταβή δι’ επιτόπιον εξέτασιν των απασχολούντων τους κατοίκους ζητημάτων ο Νομάρχης Δωδεκανήσου κ. Γ. Ρεμπάκος.

ΑΦΙΧΘΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙ’ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ
Κατόπιν επιστολής την οποίαν απέστειλεν η Α.Σ. ο Μητροπολίτης Ρόδου προς την Α.Μ. τον Αρχιεπίσκοπον Αθηνών, δια της οποίας ητήσατο την απόσπασιν πνευματικού εις την Μητρόπολιν Ρόδου, αφίχθη προχθές ενταύθα ο Αρχιμανδρίτης κ. Ονούφριος Γκούστας εφημέριος του Ιερού Ναού Αγ. Αντωνίου Πατησίων ο οποίος θ’ ακολουθήση την Α.Σ. εις την ποιμαντορικήν περιοδείαν του και θα εξομολογή. Επίσης θα εξομολογή τους πιστούς εις την πόλιν Ρόδου.

ΔΗΜΑΡΧΩΝ Ο κ. Μ. ΖΕΡΒΟΣ
Αναχωρεί σήμερον δι’ Αθήνας δια του ατμοπλοίου Κυκλάδες ο Δήμαρχος Ρόδου. Κατά την διάρκειαν της εις Αθήνας παραμονής του, χρέη δημάρχου θα εκτελέση ο σύμβουλος κ. Μάριος Ζερβός.

ΑΠΕΠΛΕΥΣΕ ΤΟ “ΡΑΓΚΙΑ”
Χθες και περί ώραν 6ην πρωινήν απέπλευσε δια Κύπρον το υπό σημαίαν Λιβάνου πετρελαιοκίνητον “ΡΑΓΚΙΑ” με τους 13 τουρίστας.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝ ΕΙΣ ΚΟΣΚΙΝΟΥ
Σήμερον και ώρα 5μ.μ. εις το γήπεδον Κοσκινού θα συναντηθούν εις φιλικόν ποδοσφαιρικόν αγώναν αι ομάδες Ατρομήτου-Διγενή Κοσκινού.

Η ΚΙΝΗΣΙΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ
Σήμερον την μεσημβρίαν αναμένεται να καταπλεύση εις τον λιμένα μας το α/π “Αιγαίον” το οποίον θα αναχωρήση αύριον.
Ωσαύτως αναχωρεί το α/π “Κυκλάδες” δια Πειραιά μέσω νήσων.

Η ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ Α..Σ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ
Η Α.Σ. ο Μητροπολίτης κ.κ. Σπυρίδων συνεχίζων την περιοδείαν του θα ακολουθήση το εξής πρόγραμμα: Δευτέρα 29 τρέχοντος θα μεταβή εις Ψίνθο όπου θα τελέση την θείαν λειτουργίαν.
Τρίτη 30 τρέχ. θα τελέση την θείαν λειτουργία εις Αρχίπολιν, Τετάρτη 31 τρέχ. η Α.Σ. ο Μητροπολίτης θα λειτουργήση εις το χωρίον Πλατάνια.

ΣΥΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΑΘΜΟΦΟΡΟΙ ΠΟΛΕΩΣ ΡΟΔΟΥ
Σήμερον την πρωΐαν και ώραν 10.30 π.μ. θα συνέλθουν εις την αίθουσαν τελετών της Τοπικής Εφορείας οι βαθμολοφόροι πόλεως Ρόδου δια να συσκεφθούν και λάβουν αποφάσεις δια την αρτιωτέραν λειτουργίαν των τμημάτων πόλεως. Του Συμβουλίου θα προεδρεύση ο Τοπικός Εφορος κ. Αρταβάνης.

Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΣ ΣΤΟ “ΘΕΡΜΑΙ”
Αύριον βράδυ εις τον κήπον του ξενοδοχείου “Θέρμαι” θα λάβη χώραν μεγάλη χοροεσπερίς την οποίαν διοργανώνει η Ποτοποιΐα Τριανταφύλλου.
Εις την εν λόγω χοροεσπερίδα θα τραγουδήσουν και αι γνωσταί καλλιτέχνιδες του τραγουδιού Μπελίντα και Μάγια Μελάγια.

ΑΠΕΠΛΕΥΣΑΝ ΕΚ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ ΜΑΣ
Χθες απέπλευσαν εκ του λιμένος μας τα κάτωθι σκάφη: θ/γ “Κυνάρα” δια Κω, π/κ “Τοσκάνα”, δια Κω, π/κ “Χαδιώτης” δι’ Αστυπάλαιαν.

ΚΑΤΕΠΛΕΥΣΑΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΛΙΜΕΝΑ ΜΑΣ
Χθες κατέπλευσαν εις τον λιμένα μας τα εξής πετρελαιοκίνητα: “ΡΑΦΑΗΛ” εκ Καλύμνου, “ΜΑΡΙΑ” εκ Καρδαμαίνης με 7 τόννους διάφορα, “ΒΕΡΕΝΙΚΗ” εκ Σύμης, “ΤΟΣΚΑΝΑ” εκ Θήρας με 11 επιβάτας.

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ
Υπό του Υγειονομικού Κέντρου Ρόδου εγένετο επιθεώρησις επί των υγειονομικών συνθηκών 2 λαϊκών πολυκατοικιών και 5 οικιών περιοχής Α’ Αστυνομικού τμήματος.

Διαβάστε ακόμη

Δρ. Μελίνα Φιλήμονος - Τσοποτού: Τα νησιά, τα μουσεία και οι φύλακες

Σπύρος Συρόπουλος: "Δωριέας: Ο αρχιτέκτονας του πολιτικού μεγαλείου μιας διαχρονικής πόλης"

Φίλιππος Ζάχαρης "«Δικαίωμα στη Λήθη»: H ασφαλιστική κάλυψη των ασθενών που επιβίωσαν από καρκίνο"

Γιάννης Παρασκευάς: Οι ενστάσεις και η ουσία του πολιτικού προβλήματος

Φίλιππος Ζάχαρης: Ο πολύπλευρος άνθρωπος σε μία πολύπλοκη ζωή

Ηλίας Καραβόλιας: «Η επικίνδυνη εμμονή»

Θανάσης Καραναστάσης: Με τους... κράχτες στην Ευρωβουλή

Σωτήρης Ντάλης: "Iσραήλ- Ιράν: Από τον σκιώδη πόλεμο στην απόλυτη σύγκρουση;"