Συνελήφθησαν εκμισθωτές θαλάσσιων σπορ

Συνελήφθησαν εκμισθωτές θαλάσσιων σπορ

Συνελήφθησαν εκμισθωτές θαλάσσιων σπορ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 863 ΦΟΡΕΣ

Ένας 25χρονος και ένας 47χρονος εκμισθωτές θαλασσίων μέσων αναψυχής που δραστηριοποιούνται στο νησί μας, συνελήφθησαν από προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι Λιμενικοί διενήργησαν έλεγχο στις περιοχές Φαληράκι και Τσαμπίκα όπου και διαπίστωσαν ότι οι δύο άνδρες αν και λειτουργούσαν τις επιχειρήσεις τους δεν είχαν άδειες και άλλα παραστατικά.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψή τους και την προσαγωγή τους ενώπιον της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου, όπου ο 25χρονος συνοδευόμενος από το συνήγορο του κ. Βασίλη Καβουριού επεσήμανε πως έχει καταθέσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση άδειας λειτουργίας για την επιχείρησή του, χωρίς να του την έχουν δώσει. Ο ίδιος τόνισε ότι προφορικά, όχι όμως γραπτά, η αρμόδια υπηρεσία τον έχει πληροφορήσει ότι δεν δικαιούται, κάτι που έχει ζητήσει να του δηλωθεί και γραπτώς με την σχετική αιτιολογία. Ο 25χρονος πήρε ρητή ημερομηνία δικασίμου της υπόθεσης του για τον Φεβρουάριο του 2016 και αφέθηκε ελεύθερος.

Σε ό,τι αφορά τον 47χρονο που προσήχθη μαζί με τον δικηγόρο του κ. Νίκο Γιαννά, η Εισαγγελέας ζήτησε να διενεργηθεί περαιτέρω προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου. Και ο 47χρονος αφέθηκε ελεύθερος.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι έλεγχοι του Λιμεναρχείου σε όλους όσοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή ευθύνης του, θα είναι εντατικοί και το επόμενο διάστημα.

Διαβάστε ακόμη

Δικαιώθηκαν εργαζόμενοι του δήμου Ρόδου

Ελεύθεροι χωρίς όρους αφέθηκαν η μητέρα και οι δύο εκπαιδευτικοί

Νίσυρος: Νέες αποκαλύψεις για τον αρχαιοφύλακα - «Βροχή» οι καταγγελίες – τέθηκε σε αναστολή των καθηκόντων του

Σε βαθμό κακουργήματος οι διώξεις που ασκήθηκαν κατά δύο εκπαιδευτικών

Απεγκλωβισμός 25 ατόμων από βραχώδη περιοχή της Τήλου

Κοινωνικές δράσεις των Υπηρεσιών της Αστυνομίας στο νησί της Ρόδου

Δέκα χρόνια κάθειρξη σε Σκοπιανό που συνελήφθη με 1.273 γραμμάρια χασίς

Συνελήφθη 36χρονος για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή στη Ρόδο