Απομένουν τα τυπικά για την επιστροφή Στεφανίδη στον Κολοσσό

Απομένουν τα τυπικά για την επιστροφή Στεφανίδη στον Κολοσσό

Απομένουν τα τυπικά για την επιστροφή Στεφανίδη στον Κολοσσό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 157 ΦΟΡΕΣ

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Χριστόφορου Στεφανίδη στην Καβάλα, μετά από δύο σεζόν στον Κολοσσό Η Hotels. Οι «αργοναύτες» έχουν πλησιάσει τον έμπειρο γκαρντ εδώ και καιρό αλλά η επίσημη ανακοίνωση για την απόκτησή του έχει «παγώσει».

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Στεφανίδης, ο οποίος βρίσκεται ήδη σε ρυθμούς προπονήσεων καθώς ξεκίνησε πρόγραμμα με τον Ολυμπιακό, έχει πει το «ναι» στην Καβάλα και απομένουν τα τυπικά.

Εξάλλου, χθες τα Τρίκαλα ανακοίνωσαν επισήμως τη μεταγραφή του Τζάστιν Ρόμπινσον: «H KAE Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του Ιρλανδού γκαρντ Justin Robinson.
Ο Robinson είναι 28 ετών και έχει ύψος 1.88. Πέρυσι ξεκίνησε την χρονιά στην Κύπρο με τον Απόλλωνα Λεμεσού (14,3 πόντοι μ.ο., 3,6 ριμπάουντ, 3,2 ασίστ) και την ολοκλήρωσε στην Basket League με τα χρώματα του Κολοσσού Ρόδου.

Με τον Κολοσσό στην κανονική διάρκεια αγωνίστηκε σε 9 παιχνίδια (6,56 πόντους μ.ο.) και σε 2 παιχνίδια στα πλέι οφ (5.50). Το καλύτερό του παιχνίδι το έκανε στην νίκη του Κολοσσού μέσα στα Τρίκαλα όπου σημείωσε 19 πόντους με 5 στα 6 τρίποντα!

Ο Justin Robinson, που είναι διεθνής με τη Μεγάλη Βρετανία, είναι απόφοιτος του κολλεγίου Rider Broncs και έχει αγωνιστεί πριν την περσινή σεζόν σε Μαρούσι, Απόλλων Λεμεσού, BC Kyiv (Ουκρανία), Uppsala (Σουηδία), Falko KC Szombathely (Ουγγαρία), Atomeromo SE (Ουγγαρία)».

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας