Διαιτησία: Καλά τα πήγαν… όσοι πήγαν

Διαιτησία: Καλά τα πήγαν… όσοι πήγαν

Διαιτησία: Καλά τα πήγαν… όσοι πήγαν

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 117 ΦΟΡΕΣ

Ικανοποιητικά ήταν τα αποτελέσματα των γραπτών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν χθες στο Ακταίον οι διαιτητές και οι παρατηρητές διαιτησίας. Οι πολλές απουσίες ενόχλησαν το ΤΟΔ, που διαμήνυσε πως όσοι δεν αξιοποιήσουν τη δεύτερη ευκαιρία που θα τους

Γλυκόπικρη γεύση άφησε στους ανθρώπους του ΤΟΔ το σεμινάριο που διοργάνωσαν χθες το πρωί στο Ακταίον για τους διαιτητές και τους παρατηρητές διαιτησίας των τοπικών πρωταθλημάτων.

Τα περίπου σαράντα «μάχιμα» μέλη του ΣΔΠΔ, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση, εμφανίστηκαν διαβασμένα, κάτι που αποτυπώθηκε στα άκρως ικανοποιητικά αποτελέσματα των γραπτών εξετάσεων που διοργανώθηκαν, ενώ παρακολούθησαν με προσοχή και μεγάλο ενδιαφέρον τις ιδιαίτερα σημαντικές θεματικές ενότητες που αναπτύχθηκαν.

Στον αντίποδα, όμως, καταγράφηκαν πολλές και σημαντικές απουσίες, είτε επειδή κάποιοι διαιτητές είχαν επαγγελματικές υποχρεώσεις, είτε επειδή πολύ απλά αδιαφόρησαν. Ο αρχιδιαιτητής Κώστας Ζαννετίδης και οι συνεργάτες του εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ενοχλημένοι και φρόντισαν να στείλουν…μηνύματα.

Όσοι απουσίασαν θα έχουν μία δεύτερη και τελευταία ευκαιρία, στο πλαίσιο ενός νέου σεμιναρίου που θα διοργανωθεί προσεχώς στα γραφεία του ΣΔΠΔ. Αν δεν την αξιοποιήσουν, θα αποκλειστούν από τη διαδικασία των ορισμών και θα μείνουν εκτός δράσης, με τους παράγοντες του ΤΟΔ και τις ΕΠΣΔ να διαμηνύουν πως δεν θα γίνει η παραμικρή εξαίρεση.

Σήμερα τα τεστ φυσικής κατάστασης
Μετά το χθεσινό θεωρητικό πρωινό του Ακταίον, οι διαιτητές του ΣΔΠΔ καλούνται να πιστοποιήσουν σήμερα το επαρκές επίπεδο της φυσικής κατάστασής τους. Οι δοκιμασίες θα ξεκινήσουν στις 6:30 το απόγευμα στο ενωσιακό γήπεδο στο Καρακόνερο, συνεπώς οι διαιτητές οφείλουν να βρίσκονται στο χώρο τουλάχιστον μισή ώρα νωρίτερα.

Ταξίδι στην Κω για το ΤΟΔ
Την ερχόμενη Παρασκευή σχεδιάζουν να βρεθούν στην Κω τα μέλη του Τοπικού Οργάνου Διαιτησίας, προκειμένου να διοργανώσουν σεμινάριο για τους διαιτητές και τους παρατηρητές του Βορείου Συγκροτήματος. Το σεμινάριο είχε προγραμματιστεί αρχικά για την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο η διεξαγωγή του κατέστη αδύνατη λόγω της αδυναμίες των περισσότερων να το παρακολουθήσουν

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή