Στον Εργοτέλη ο Μιχάλης Αυγενικού

Στον Εργοτέλη ο Μιχάλης Αυγενικού

Στον Εργοτέλη ο Μιχάλης Αυγενικού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 190 ΦΟΡΕΣ

Έλυσε την συνεργασία του με τον ΠΑΣ Γιάννενα

Είναι από τα παιδιά που ξεκίνησαν την ποδοσφαιρική τους πορεία από τον Αστέρα Παστίδας. Η συνέχεια της τον οδήγησε στον Διαγόρα της Β' Εθνικής, όπου ειχε λαμπρές παρουσίες κι αυτός ήταν ο λόγος που τον πήρε ο ΠΑΣ Γιάννενα.

Με πολλές συμμετοχές στην Super League τον εμπιστεύτηκαν όλοι οι προπονητές που πέρασαν από την πρωτεύουσα της Ηπείρου. Για τον Μιχάλη Αυγενικού όμως-περί ου ο λόγος- η περασμένη Παρασκευή ήταν η τελευταία στην Ήπειρο.

Την Παρασκευή 28 Αυγούστου ο Ροδίτης ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από τον Αγιαξ της Ηπείρου και την επόμενη 29 Αυγούστου, ανακοινώθηκε από τον Εργοτέλη που δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Στα 22 του, ο Μιχάλης Αυγενικού ξεκινάει μια καινούργια προσπάθεια. Βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο κι έχει κάνει ήδη την πρώτη προπόνηση με την ομάδα του Εργοτέλη, έχοντας υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο δυο ετών κι έχει για προπονητή τον Γιασμινκο Βέλιτς

Η ανακοίνωση μάλιστα του Εργοτέλη αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την απόκτηση του Μιχάλη Αυγενικού. Ο 22χρονος (25/01/1993) μέσος θα αγωνίζεται με την ομάδα μας για τα επόμενα δύο χρόνια. Έπειτα από την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Μιχάλης Αυγενικού δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον θα αγωνίζομαι στον Εργοτέλη. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους προς εμένα και θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω με την απόδοσή μου μέσα στο γήπεδο. Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους και να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου στη Super League».

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή