Μανωλάς: «Θα είμαστε έτοιμοι, ελάτε στο γήπεδο»

Μανωλάς: «Θα είμαστε έτοιμοι, ελάτε στο γήπεδο»

Μανωλάς: «Θα είμαστε έτοιμοι, ελάτε στο γήπεδο»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 142 ΦΟΡΕΣ

Ο τεχνικός του Άρη εκτιμά πως η ομάδα του θα εμφανιστεί όπως πρέπει στο εντός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Ηρακλή Μαριτσών. Καλεί τον κόσμο του Αρχαγγέλου να στηρίξει τη νέα προσπάθεια

Αισιόδοξος για μία καλή αρχή του Άρη στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries δηλώνει ο προπονητής του Μιχάλης Μανωλάς. Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» εκτιμά πως η ομάδα του θα εμφανιστεί έτοιμη στην εντός έδρας πρεμιέρα με τον Ηρακλή Μαριτσών και καλεί τους φίλους της στο γήπεδο, προκειμένου να στηρίξουν την καινούργια προσπάθεια του συλλόγου:

«Νομίζω ότι μέχρι και το τελευταίο φιλικό είχαμε μία άνοδο στην απόδοσή μας, στον τρόπο σκέψης μας. Θα επιθυμούσα να είχαμε ένα ακόμα παιχνίδι για να βγάλουμε και τα τελευταία συμπεράσματα, όμως νομίζω πως θα είμαστε έτοιμοι και θα δείξουμε το πρόσωπο που θέλουμε την πρώτη αγωνιστική. Ως σύλλογος ξεκινάμε μία νέα προσπάθεια και παρακαλώ τους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο για να δουν από κοντά την ομάδα του χωριού τους και να της χαρίσουν το χειροκρότημά τους.»

Το πρόγραμμα της εβδομάδα ολοκληρώθηκε για τους παίκτες του Άρη χθες το απόγευμα, με τη διεξαγωγή οικογενειακού διπλού, καθώς παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε ο Μιχάλης Μανωλάς μέχρι και την τελευταία στιγμή, δεν κατέστη δυνατή η διοργάνωση φιλικού αγώνα.

Από αύριο η ομάδα του Αρχαγγέλου μπαίνει σε ρυθμούς πρωταθλήματος και όπως όλα δείχνουν, το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς θα τη βρει πλήρη, καθώς στις προπονήσεις αναμένεται να ενταχθούν και οι τραυματίες Μιχάλης Κατσιδώνης και Παναγιώτης Νικηταράς.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο