Τι δήλωσε ο Δ. Κρεμαστινός για τα επιτεύγματα της Καρδιολογίας στο Παγκόσμιο Συνέδριο του Λονδίνου

Τι δήλωσε ο Δ. Κρεμαστινός για τα επιτεύγματα της Καρδιολογίας στο Παγκόσμιο Συνέδριο του Λονδίνου

Τι δήλωσε ο Δ. Κρεμαστινός για τα επιτεύγματα της Καρδιολογίας στο Παγκόσμιο Συνέδριο του Λονδίνου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 127 ΦΟΡΕΣ

Ο καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός από το μέγαρο όπου διεξήχθη το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Καρδιολογίας στο Λονδίνο, σε ερώτηση των διαπιστευμένων δημοσιογράφων του Συνεδρίου σχετικά με τα επιτεύγματα της Καρδιολογίας που ανακοινώθηκαν και συζητήθηκαν στο Συνέδριο είπε τα εξής:

«Το συνέδριο αυτό είχε παγκόσμια απήχηση. Το παρακολούθησαν πάνω από 32.000 καρδιολόγοι από όλο τον κόσμο και προέδρευσαν και μίλησαν τα μεγαλύτερα ονόματα της Καρδιολογίας στον κόσμο.

Όσον αφορά το ερώτημά σας, προσωπικά πιστεύω ότι την παράσταση «έκλεψαν» τα επιτεύγματα που αφορούσαν την εμφύτευση στην καρδιά βηματοδότη χωρίς ηλεκτρόδια και η εμφύτευση απινιδωτή κάτω από το δέρμα του θώρακα χωρίς ηλεκτρόδια να αγγίζουν την καρδιά.

Όμως, σε κάθε τομέα υπάρχουν επιτεύγματα όπως το νέο φάρμακο κατά της κακής χοληστερίνης που θα επιφέρει καλύτερα αποτελέσματα από τα σύγχρονα φάρμακα.

Όσον αφορά τη δική μου προεδρία στο θέμα της στένωσης της αορτής λόγω της δίπτυχης αορτικής βαλβίδας, οι εξελίξεις πάνω στην ενδεδειγμένη χρονική στιγμή που πρέπει να γίνει η επέμβαση καθώς και το είδος της επέμβασης καθορίζονται από πολλούς παράγοντες μεταξύ των οποίων η γονιδιακή ταυτότητα του κάθε ατόμου.

Δηλαδή, ουσιαστικά, εισέρχεται και περίπτωση της δίπτυχης αορτικής βαλβίδας στο κεφάλαιο της εξατομίκευσης της θεραπείας και όχι των γενικευμένων αρχών που μέχρι σήμερα ίσχυαν.»

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Εγγλέζος για την εκμετάλλευση ασφαλισμένων από ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα

Τμήμα Προετοιμασίας για νέους γονείς από τον ΕΦΚΑ στη Ρόδο

Δύο συνεδριάσεις σήμερα για το περιφερειακό συμβούλιο

Εξηγήσεις για το “The Rhodes Co-Lab” ζητά η παράταξη της Χρ. Καραγιάννη

Σε ανακατανομή αρμοδιοτήτων προέβη με Αποφάσεις του ο δήμαρχος Ρόδου

Συμφωνία Δημάρχου Ρόδου και Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης για άμεση λύση στο πρόβλημα υποστελέχωσης του Κτηματολογίου

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει η περιφερειακή επιτροπή Νοτίου Αιγαίου

Ορκίστηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι οι κυρίες Ματίνα Γιαννέλη και Ελπίδα Ατσίδη