«Πρώτη» χθες του «Ροδίων Άθλησις»!

«Πρώτη» χθες του «Ροδίων Άθλησις»!

«Πρώτη» χθες του «Ροδίων Άθλησις»!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 109 ΦΟΡΕΣ

Σκέψεις για φιλικά στην Άθηνα

Την «πρώτη» πραγματοποίησαν χθες, Διοίκηση, κόουτς αλλά και τα παιδιά του «Ροδίων Αθλησις», στα πλαίσια της έναρξης της προετοιμασίας για το πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας στο βόλεϊ, στο οποίο θα πάρει και φέτος μέρος η Ροδίτικη ομάδα.

Ήταν περισσότερο συνάντηση γνωριμίας των παικτών της ομάδας, την οποία χαιρέτησε αρχικά η νέα Διοίκηση υπό τον Μάνο Νικολιδάκη.

Στην συνέχεια κι αφού έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις ο κόους Νίκος Αντωνιάδης έδωσε οδηγίες στους παίκτες του, για το πώς θα κυλήσουν οι πρώτες μέρες της σκληρής ομολογουμένως προετοιμασίας που απαιτείται, για αθλητές αυτού του επιπέδου.

Όπως έγινε γνωστό στην συγκέντρωση ήσαν παρόντες όλοι οι παίκτες πλην του Βασίλη Προδρομίδη, ο οποίος αναμενόταν χθες βράδυ στο νησί μας.

Οι προπονήσεις ξεκίνησαν σήμερα κι όπως ειπώθηκε θα γίνονται στο Καρακόνερο , στο Βενετόκλειο αλλά και στις εγκαταστάσεις του «Ροδίων Αθλησις».

Ο κόουτς της ομάδας του «Ροδίων Αθλησις», αναφερόμενος στην νέα χρονιά τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

« Αισιοδοξώ πώς θα πάμε καλύτερα από πέρυσι. Στόχος μας είναι φυσικά η γρήγορη παραμονή . Προσβλέπουμε πιο ψηλά ακόμα ούτος ώστε να είμαστε ήσυχοι από νωρίς και να μπορέσουμε να παίξουμε καλύτερο βόλεϊ και να αναδείξουμε και νέα παιδιά. Έχουμε καλή ομάδα με καλούς παίκτες και θα φανεί μέσα στο γήπεδο»

ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το «Ροδίων Αθλησις» είναι πώς δεν γνωρίζει ακόμα τον αντίπαλο της πρώτης αγωνιστικής, αλλά και το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα σε αυτόν τον πολύπαθο Α΄Ομιλο της Α2 .
Στο «Ροδίων Αθλησις» θέλουν να ξέρουν την ημερομηνία έναρξης, για να μπορέσουν να δώσουν τα απαιτούμενα φιλικά πριν από την πρεμιέρα.

Είναι ήδη γνωστό πώς, στις 26-27 Σεπτεμβρίου θα είναι εδώ η ΑΕΚ, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό. Όπως σχετικά γνωστοποιήθηκε χθες, το Ρ.Α. θα πάει στην Αθήνα να δώσει δυο φιλικά παιχνίδια με ομάδες της δικής του δυναμικότητας. Αυτά θα τα δώσει πριν το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και οι πιθανότερες αντίπαλοι του είναι ο Μίλωνας και ο Πανιώνιος.

Για να ανακοινωθούν οι ημερομηνίες των φιλικών όμως πρέπει πρώτα να γίνει γνωστή η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος, κάτι που αναμένεται να συμβεί μέσα στην εβδομάδα.

Εγινε χθες η πρώτη συνάντηση  στο «Ροδίων Αθλησις»
Εγινε χθες η πρώτη συνάντηση στο «Ροδίων Αθλησις»

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας