«Γκάζωσε» ο Πάττας τους παίκτες του Φοίβου!

«Γκάζωσε» ο Πάττας τους παίκτες του Φοίβου!

«Γκάζωσε» ο Πάττας τους παίκτες του Φοίβου!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 79 ΦΟΡΕΣ

Ανέλυσε πριν το ξεκίνημα τα λάθη τους εν όψει μάλιστα της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος

Πολλοί ήσαν εκείνοι που είδαν βελτιωμένο τον Φοίβο στο φιλικό με τον Ιάλυσο. Ωστόσο ο ίδιος ο προπονητής του, τον ήθελε ακόμα καλύτερο. Βέβαια είδε τα στοιχεία που ήθελε από αυτό το ενενηντάλεπτο και μάλιστα απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Ιάλυσος, που είναι μια Κατηγορία πιο πάνω.

Έγιναν όμως και λάθη από τους παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν, που δεν πέρασαν απαρατήρητα. Έτσι λοιπόν χθες ο κόουτς του Φοίβου, ανέλυσε αυτά τα λάθη στους παίκτες του και ζήτησε επιτακτικά να μην επαναληφθούν από το Σάββατο και μετά, που ξεκινάει το πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας κι ο Φοίβος θα μετακομίσει στο Παραδείσι για να αντιμετωπίσει τον Κλεάνθη .

Βέβαια η ομάδα της Κρεμαστής, είναι…καινούργια στο ρόστερ της και χρειάζεται φυσικά δουλειά ακόμη, για νάρθει στο επίπεδο που θέλει ο προπονητής της και ο κόσμος της. Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν πώς θα δουν, την πραγματική εικόνα της ομάδας, σε λίγες αγωνιστικές από τώρα. Είναι πάντως ομάδα που έχει πολύ καλά στοιχεία και σίγουρα θα είναι ανταγωνιστική και φέτος, μιας κι έχει σκοπό να πρωταγωνιστήσει.

Ακολούθησε της ομιλίας η καθιερωμένη προπόνηση, από τους κανονικούς ρυθμούς της οποίας απουσίασαν

-Ο Μιχάλης Ψωμιάδης εξαιτίας των στρατιωτικών υποχρεώσεων του που δεν του επέτρεψαν να πάρει την ανάλογη άδεια για να προπονηθεί.

-Και ο Παναγιώτης Πομπού, ο οποίος προφυλάχθηκε από τον προπονητή του το περασμένο Σάββατο στο φιλικό με τον Ιάλυσο εξαιτίας ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Ο Πομπού αναμένεται να είναι στο μάτς με τον Κλεάνθη στην διάθεση του Κώστα Πάττα και είναι πολύ πιθανόν να χρησιμοποιηθεί, αφού έβγαλε το χθεσινό πρόγραμμα χωρίς ενόχληση

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα