Ξεκίνησαν οι «Πάνθηρες» με τον Αγιαξ!

Ξεκίνησαν οι «Πάνθηρες» με τον  Αγιαξ!

Ξεκίνησαν οι «Πάνθηρες» με τον Αγιαξ!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 311 ΦΟΡΕΣ

Παρουσιάσθηκε χθες η συνεργασία των ποδοσφαιρικών ακαδημιών που θα συγκεντρώσουν όπως όλα δείχνουν πολλά παιδιά από το νησί μας

Μία από τις ποιο μεγάλες ποδοσφαιρικές ακαδημίες, λειτουργεί και επίσημα από χθες στην Ρόδο. Ο λόγος για την Ajax online acadeny που δραστηριοποιείται στο νησί, μέσα από την ομάδα ΓΑΣ Πάνθηρες. Η τελευταία θα διαθέτει μόνο ακαδημίες σε διάφορες ηλικίες και θα έχουν την ευκαιρία οι γονείς που θα πάρουν τα παιδιά τους εκεί, να δουν ένα διαφορετικό τρόπο προπόνησης βασισμένο αποκλειστικά στην φιλοσοφία της μεγάλης σχολής ποδοσφαίρου που λέγεται Ajax.

Χθες πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της, η "πρώτη¨συνέντευξη τύπου όπου και αναλύθηκαν οι πτυχές εργασίας της Ακαδημίας. Παρόντες ήσαν ο πρόεδρος της ομάδας Πάνθηρες κ. Ανδρέας Μπαρμπαγιάννης και οι προπονητές Νίκος Φαρμακίδης, Ανδρέας Παντελίδης, Χάρης Δαλκίδης, Φίλιππος Θαλασσινός.

Την παρουσίαση έκανε ο Νίκος Καρπαθάκης, ο οποίος παρέδωσε τον λόγο απευθείας στον πρόεδρο των «Πανθήρων» Ανδρέα Μπαρμπαγιάννη, που με την σειρά του αναφερόμενος στην φιλοσοφία της συνεργασίας με τον Αγιαξ, τόνισε χαρακτηριστικά:

« Θα προσπαθήσουμε όλοι μας να παρουσιάσουμε κάτι διαφορετικό στον ποδοσφαιρικό χώρο και στην ανάδειξη των ταλέντων. Ξεκινάμε από το γεγονός πώς θέλουμε να πούμε λίγα λόγια και να δείξουμε πολλά έργα.»

Ο κ. Μπαρμπαγιάννης έκανε αναδρομή στο παρελθόν, αλλά και στο πώς δημιουργήθηκε αυτό το σπουδαίο πρότζεκτ από τον Νίκο Καρπαθάκη.

«Την ημέρα που ο Αγιαξ παρουσίαζε επίσημα την συνεργασία του στην Αθήνα, ο Νίκος Καρπαθάκης ξεκίνησε ένα αγώνα δρόμου για να τα παρακολουθήσει όλα αυτά. Είναι η πρώτη Ακαδημία στην Ελλάδα που μπήκε στο πρόγραμμα και δεν είναι απλή συνεργασία .Οι προπονήσεις των παιδιών θα παρακολουθούνται από το προπονητικό τήμ των Ακαδημιών του Αγιαξ. Θα κάνουν δηλαδή στη Ρόδο τα παιδιά, ότι τα παιδιά στην Ολλανδία στις Ακαδημίες του Αγιαξ.»

Οι «Πάνθηρες» παρουσίασαν ακόμα και ιατρικό τήμ το οποίο απαρτίζουν οι Γιάννης Μιχαηλίδης, Σουζάνα Ιωακειμίδου και Μιχάλης Κορνάρος.

Την προσπάθεια και τα προπονητικά προγράμματα των παιδιών, θα παρακολουθεί σε καθημερινή βάση διατροφολόγος.

«Τα παιδιά θα αθληθούν, θα παίξουν και θα διασκεδάσουν ενώ σκοπός μας αλλά και στόχος μας είναι μέσα από την άθληση και το ποδόσφαιρο να εντάξουμε τα παιδιά στην Ροδίτικη κοινωνία . Η νίκη δεν είναι αυτοσκοπός. Θέλουμε να παίζουν σωστό ποδόσφαιρο και μέσα από αυτό να έρθουν οι επιτυχίες και η μεγάλη μας χαρά θα είναι στην συνέχεια, να φύγουν και να στελεχώσουν μεγάλες ομάδες» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των «Πανθήρων» Όπως επίσης ανήγγειλε ο Νίκος Καρπαθάκης, οι προπονήσεις των παιδιών θα γίνονται στο Ενωσιακό γήπεδο στο Καρακόνερο και στο «Αρένα» στους Άγιους Απόστολους.

Όσοι γονείς ενδιαφέρεσθε να βάλετε τα παιδιά σας στη νέα ποδοσφαιρική Ακαδημία μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα 6940806816 και 6947078561

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα