«Ξεκλείδωσε» η κατασκευή γηπέδου στο Τσαΐρι!

«Ξεκλείδωσε» η κατασκευή γηπέδου στο Τσαΐρι!

«Ξεκλείδωσε» η κατασκευή γηπέδου στο Τσαΐρι!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 156 ΦΟΡΕΣ

Την ένταξη του έργου στο πρόγραμμα Leader πέτυχε η ΕΠΣΔ. Θα κοστίσει συνολικά 268.198, 96 ευρώ και θα λύσει πολλά από τα προβλήματα που ταλαιπωρούν σήμερα οι ομάδες.

Το «πράσινο φως» για τη δημιουργία προπονητηρίου στο Τσαΐρι, στο χώρο που είχε παραχωρηθεί στην ΕΠΣΔ προ ετών για να δημιουργήσει αρχικά εκεί το ενωσιακό γήπεδο, άναψε η Αναπτυξιακή Δωδεκανήσου. Η Αν. Δω. ενέκρινε την ένταξη της κατασκευής του έργου στο πρόγραμμα Leader, όπως στόχευε εξ αρχής η διοίκηση της διοργανώτριας. Για την κατασκευή του προπονητηρίου θα δαπανηθούν συνολικά 268.198, 96 ευρώ.

Η σχετική επιστολή, η οποία έφτασε χθες το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΣΔ, αναφέρει τα ακόλουθα: «Αξιότιμε κ. πρόεδρε, σας ενημερώνουμε ότι η επιτροπή διαχείρισης προγράμματος LEADER της ΑΝ.ΔΩ Α.E. που συνεδρίασε στις 31/8/2015, αφού έλαβε υπόψη τη γνωμοδότηση της Επιτροπής αξιολόγησης, αποφάσισε την έγκριση της πρότασης για την ένταξη του επενδυτικού σας σχεδίου με τίτλο δημιουργία χώρων αθλητικών δραστηριοτήτων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου στο πρόγραμμα LEADER Π.Α.Α.».

Η δημιουργία του νέου γηπέδου θα δώσει σημαντική ανάσα στα σωματεία, όπως και στην ΕΠΣΔ, καθώς τα δύο γήπεδα της πόλης (Καρακόνερο, Άγιοι Απόστολοι) θα αποσυμφορηθούν, με αποτέλεσμα να αυξηθούν οι διαθέσιμες ώρες προπόνησης και η καθημερινότητα των ομάδων να γίνει ασυγκρίτως πιο εύκολη.

Σημειώνεται, πως στο μεσοδιάστημα αναμένεται να αντικατασταθεί ο φθαρμένος συνθετικός τάπητας του γηπέδου της ΕΠΣΔ στο Καρακόνερο, όπως και να δημιουργηθεί ένα ακόμα γήπεδο 8Χ8, πίσω από τις ενωσιακές εγκαταστάσεις.

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα