Αισιόδοξος ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ

Αισιόδοξος ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ

Αισιόδοξος ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 175 ΦΟΡΕΣ

Δεν αναμένονται αλλαγές στο ψηφοδέλτιο της Δωδεκανήσου

Αισιόδοξος δηλώνει για τις επικείμενες εκλογές ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής νότιας Δωδεκανήσου του κόμματος, κ. Τιμόθεος Παρασκευάς, σύμφωνα με τον οποίο ήδη έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους οργανωτικά για την προεκλογική περίοδο.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, χθες, δήλωσε καταρχήν:
«Μπαίνουμε σε μία βραχεία προεκλογική περίοδο ολιγοήμερη, των είκοσι ημερών, που πιστεύω ότι θα πρέπει να είναι πάρα πολύ ουσιαστική, θα πρέπει να είναι μία περίοδος που να μπορέσουν τα πολιτικά κόμματα μέσα σε ηρεμία να εκφράσουν τις πολιτικές τους θέσεις, τις απόψεις τους, να καθησυχάσουν τον ελληνικό λαό, ώστε να καταφέρει με ηρεμία και με σύνεση να αποφασίσει για την επόμενη ημέρα που είναι μέρα δική του».

Όσο αφορά στο ΠΑΣΟΚ, ανέφερε ότι έχουν ξεκινήσει, ήδη, την προεργασία και την προετοιμασία τους σε οργανωτικό επίπεδο γι’ αυτή την προεκλογική περίοδο. Το περασμένο Σάββατο, μάλιστα, πραγματοποίησαν μία μεγάλη συνάντηση στελεχών όπου και έγινε ο καθορισμός ρόλων και αρμοδιοτήτων για να “οργώσουν” όλο το νησί, την πόλη και τα νησιά του νοτίου συγκροτήματος Δωδεκανήσου.

Σύμφωνα με τον κ. Παρασκευά, η οργανωτική διαδικασία και η Επιτροπή έχει δείξει πολλές φορές αλλά και με υπέρμετρη αισιοδοξία κατά τον ίδιο, το τι πρέπει να γίνει, ωστόσο είναι πολύ αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα των εκλογών.

Πιστεύει, ακόμη, ότι, όπως απεδείχθη, όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου, αυτές που έχουν ως στόχο να είναι η Ελλάδα στον σκληρό πυρήνα της Ευρώπης και την ευρωζώνη, έχουν φθάσει να ακολουθούν την πολιτική του ΠΑΣΟΚ η οποία καθορίστηκε μετά το 2010 και θύμισε ότι εάν η συστράτευση που υπάρχει την τελευταία περίοδο γινόταν το 2011, σήμερα δεν θα βρισκόμασταν σ’ αυτή την κατάσταση.

Είπε, επίσης, ότι η πολιτική που ακολούθησε ως αντιπολίτευση ο κ. Αντώνης Σαμαράς το 2011 ήταν καταστροφική για τον τόπο, προσπαθώντας μέσα από μία αντιμνημονιακή ρητορία να κερδίσει μικροκομματικά. Αυτό παρήλθε και στον αντίποδα του Σαμαρά εξεθράφη ο ΣΥΡΙΖΑ που σε συνεργασία με τους ΑΝ.ΕΛ. έκαναν την κυβέρνηση της καταστροφής, όπως είπε χαρακτηριστικά, γιατί αυτή την ώρα η χώρα βρίσκεται εκεί που ήταν το 2010 και οι κόποι του λαού πέντε χρόνια έχουν πάει στράφι.

Όπως είπε, το ΠΑΣΟΚ έλεγε την αλήθεια, δεν χάιδευε αυτιά, πλήρωσε γι’ αυτό το θράσος να πει την αλήθεια, έφθασε δημοσκοπικά και εκλογικά να είναι πολύ χαμηλά και διαπιστώνεται τελικά ότι όλοι ακολούθησαν, όλοι είναι στην ίδια πορεία, έχει πάψει πια ο διαχωρισμός μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί και τώρα φθάσαμε να έχουμε το σκληρότερο μνημόνιο.

Παρ’ όλα αυτά, ο γραμματέας της ν.ε. δηλώνει αισιόδοξος ότι οι εκλογές θα δώσουν τη δυνατότητα στο πολιτικό σύστημα να συνεργαστεί μέσα σε προγραμματικές συμφωνίες που να μπορέσει τελικά να δώσει λύση σ’ αυτό τον άμοιρο κόσμο.

Όπως είπε, οι μονοκομματικές κυβερνήσεις ανήκουν στο παρελθόν και η Ελλάδα πρέπει να κυβερνάται από κυβερνήσεις συνεργασιών γιατί μόνο έτσι θα βγούμε από το αδιέξοδο.
Ανέφερε, ακόμη, ότι το ΠΑΣΟΚ, την επόμενη του συνεδρίου του είχε ξεκινήσει την προσπάθεια «επανασυγκόλλησης» του δημοκρατικού χώρου μια και τα διάφορα «μικροκόμματα» που ξεπήδησαν δεν μπόρεσαν να πείσουν τον απλό πολίτη.

Έτσι, κάλεσαν όλες τις δυνάμεις και το πρώτο βήμα έγινε μέσα από τη συνεργασία με τη ΔΗΜΑΡ αλλά δεν σταματούν εκεί. Το ευχάριστο, όπως λέει, είναι ότι απλός κόσμος και στελέχη επανέρχονται για να κατορθώσουν αυτό που επιδίωκαν τόσα χρόνια. Μίλησε για μία πολύ σημαντική κίνηση, όχι αριθμητικά αλλά συμβολικά, που θα δείξει ότι έχουν υποχρέωση και όλοι οι υπόλοιποι που βρίσκονται στις παρυφές του ΠΑΣΟΚ ή είναι γέννημα-θρέμμα του να επιλέξουν.

Όσον αφορά στα ψηφοδέλτια, ακόμα δεν ασχολήθηκαν μ’ αυτό, ωστόσο στην περιοχή μας αναμένεται να μείνει ως έχει αυτό που είχε στις προηγούμενες εκλογές, με μία μόνο αλλαγή στον υποψήφιο της Καλύμνου.

Σχετικά με τη συνεργασία με τον πρώην Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργο Παπανδρέου, είπε ότι δεν τους θεωρούν εχθρούς τους ούτε θα μπουν στις διαδικασία της αντιπαράθεσης, οι πόρτες τους είναι ανοιχτές και τους θέλουν να αγωνιστούν παρέα όπως τα παλιά χρόνια.

Διαβάστε ακόμη

Τα ερωτήματα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση προς συζήτηση στη Συνεδρίαση Λογοδοσίας της περιφέρειας

Ολοκλήρωση έργων αντιπλημμυρικής – αντιδιαβρωτικής προστασίας στη Ρόδο

Δράση “Explore the Aegean ΙΙ” από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Αλέξανδρος Κολιάδης: Η επέκταση του γηπέδου και η αύξηση χωρητικότητας του Κλειστού Γυμναστηρίου της Καλλιθέας, είναι μόνο η αρχή!

Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στον τόπο μόνιμης διαμονής τους για τις εορτές του Πάσχα

Ενημερωτική δράση της Κινητής Μονάδας Ρόδου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ενόψει των εορτών του Πάσχα

Με προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου Ρόδου κ. Κολιάδη, ανοίγεται επιτέλους ο δρόμος για την ευρωπαϊκή πορεία του Κολοσσού Η Ηotels Collection

Τα... μποφόρ φύσηξαν ταλαιπωρία και ακυρώσεις πτήσεων στα νησιά μας