Συνελήφθησαν δύο νεαροί για βιασμό Νορβηγίδας

Συνελήφθησαν δύο νεαροί για βιασμό Νορβηγίδας

Συνελήφθησαν δύο νεαροί για βιασμό Νορβηγίδας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 580 ΦΟΡΕΣ

Ασκήθηκαν εναντίον τους διώξεις σε βαθμό κακουργήματος

Για τον βιασμό από κοινού μίας 35χρονης αλλοδαπής από την Νορβηγία στο Φαληράκι της Ρόδου, κατηγορούνται 25χρονος και 24χρονος από την Νότιο Αφρική οι οποίοι συνελήφθησαν μετά από καταγγελία που έγινε σε βάρος τους και κρατούνται προκειμένου σήμερα να απολογηθούν στην ανακρίτρια.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης όταν προχθές η 35χρονη αλλοδαπή εμφανίστηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Φαληρακίου και κατήγγειλε τους δύο άνδρες από την Νότιο Αφρική.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στους αστυνομικούς η 35χρονη τους συνάντησε στις 7 το πρωί του Σαββάτου 29 Αυγούστου 2015 έξω από ένα μίνι μάρκετ στην περιοχή του Φαληρακίου, όπου διαμένουν προσωρινά και οι τρεις.

Εκεί οι δύο άνδρες – καταγγέλλει η 35χρονη- της ζήτησαν να τους ακολουθήσει στα ενοικιαζόμενα δωμάτια όπου διαμένουν όπως και έγινε και μετά της ζήτησαν να κάνει σεξ μαζί τους. Όταν η αλλοδαπή αρνήθηκε εκείνοι την βίασαν ομαδικά.

Από την πλευρά τους πάντως οι δύο Νοτιοαφρικανοί όχι μόνο αρνούνται τα όσα τους καταλογίζει η 35χρονη αλλά επισημαίνουν ότι όλα έγιναν με την θέλησή της!

Σύμφωνα με πληροφορίες εξεταζόμενοι από τους αστυνομικούς οι δύο κατηγορούμενοι είπαν πως συνάντησαν για πρώτη φορά την 35χρονη στις 7 το πρωί του Σαββάτου έξω από μίνι μάρκετ στο Φαληράκι καθώς επέστρεφαν από νυκτερινή διασκέδαση. Εκείνη περίμενε να ανοίξει το μαγαζί προκειμένου να προμηθευτεί μπύρες. Τότε ο 24χρονος μπήκε μαζί της στο κατάστημα, ενώ ο 25χρονος έφυγε για το ξενοδοχείο τους.

Αφού αγόρασαν τις μπύρες η 35χρονη ζήτησε από τον 24χρονο να πάει στο δωμάτιο τους και εκείνος δέχτηκε.

Εκεί άρχισαν να καταναλώνουν τις μπύρες και στη συνέχεια η 35χρονη έβγαλε τα ρούχα της και έκανε μπάνιο στην πισίνα γυμνή, ενώ ο 25χρονος της είπε ότι δεν μπορεί να κολυμπήσει γυμνός. Οι δύο άνδρες έκαναν έρωτα – όπως είπαν- με την 35χρονη με την θέλησή της και μάλιστα τόνισαν πως εκείνη τους έδωσε και τα προφυλακτικά.

Προχθές οι δύο κατηγορούμενοι συνοδευόμενοι από τον δικηγόρο τους κ. Στέλιο Αλεξανδρή, προσήχθησαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου η οποία και άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος τους και τους παρέπεμψε στην ανακρίτρια όπου και θα απολογηθούν σήμερα.

Διαβάστε ακόμη

Καταγγελία για κακομεταχείριση ζώου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στους δύο γονείς

«Κούρεμα» οφειλών άνω των 500.000 ευρώ πέτυχε επιχειρηματίας της Ρόδου

Αποτελέσματα αστυνομικών δράσεων στα  νησιά του Νοτίου Αιγαίου την περασμένη εβδομάδα

Πνίγηκε από τροφή το κοριτσάκι στην Κω - Συνελήφθησαν οι γονείς

Συνελήφθη 54χρονος, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στη Ρόδο για διακίνηση ναρκωτικών

Επτά άτομα συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές χθες και σήμερα στη Ρόδο

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν» υποστηρίζει η οικογένειά του