Στη μνήμη του Γιάννη

 Στη μνήμη του Γιάννη

Στη μνήμη του Γιάννη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 305 ΦΟΡΕΣ

Είναι ορισμένες στιγμές στον αθλητισμό, που το σκορ, το αποτέλεσμα ή ο νικητής του αγώνα δεν έχουν απολύτως καμία σημασία.

Πόσω μάλλον, σ’ ένα φιλικό τουρνουά νεαρών αθλητών, που η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά, μιας και το τουρνουά ήταν αφιερωμένο στον αθλητή της ομάδας και καλό μας φίλο, Γιάννη Μαύρο, που από τον προηγούμενο χειμώνα παίζει μπάσκετ στην "γειτονιά των αγγέλων".

Έτσι, η ΑΕ Δικαίου αφιέρωσε το τουρνουά στη μνήμη του Γιάννη, και με μια όμορφη χειρονομία προκάλεσε τον πατέρα του, Αντώνη Μαύρο, στον οποίο δώρισε μια αναμνηστική φανέλα της ομάδας, δείχνοντας πως ο Γιάννης θα είναι πάντα μαζί μας...

Την απονομή αναμνηστικών στους αθλητές των ομάδων έκαναν ο πρόεδρος του συλλόγου, Δαυίδ Καραθωμάς, και ο αντιπρόεδρος Νεκτάριος Χριστοφής. Αναμνηστική πλακέτα στον Αντώνη Μαύρο, απένειμε και ο πρόεδρος της ΕΑΚΑ Γιάννης Καρδούλιας.

Η ΑΕ Δικαίου ευχαριστεί τον ΔΟΠΑΒΣ για τη συνεισφορά στη διοργάνωση του τουρνουά, στην ομάδα της ΕΑΚΑ για την αποδοχή της πρόσκλησης και την παρουσία της στο τουρνουά, το φίλαθλο κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την μνήμη του Γιάννη, καθώς και το τμήμα Σαμαρειτών-Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για αφιλεκερδή υγειονομική κάλυψη του τουρνουά.

Ae-dikaioubc.gr

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα