Το ρεπό…είναι λύση για τον Ιάλυσο!

Το ρεπό…είναι λύση για τον Ιάλυσο!

Το ρεπό…είναι λύση για τον Ιάλυσο!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 112 ΦΟΡΕΣ

Οι άνθρωποί του σκέφτονται να μιλήσουν με τις ομάδες της Α' κατηγορίας για φιλικά παιχνίδια

Είναι ήδη γνωστό πώς ο Ιάλυσος δεν θα κάνει τελικά άλλη μεταγραφή και θα πορευτεί με το ρόστερ που έχει αυτή την στιγμή. Ωστόσο μετά την αποδέσμευση Χατζηφούντα ακόμα δυο ποδοσφαιριστές νεαρής ηλικίας αυτή την φορά αποχώρησαν από το ρόστερ και θα συνεχίσουν όπως όλα δείχνουν σε άλλες ομάδες μικρότερης Κατηγορίας.

-Ο λόγος για τον Τάσο Ατσίδη που επιστρέφει όπως όλα δείχνουν στον Κλεάνθη Παραδεισίου και
-Τον Νίκο Κιόττου ο οποίος έχει μπροστά του σπουδές και θέλει να καταλήξει να αγωνίζεται κάπου αλλού.

Για τους δυο αυτούς ποδοσφαιριστές η Διοίκηση του Ιάλυσου εξέδωσε χθες την παρακάτω ανακοίνωση:
«Ο ΓΑΣ Ιάλυσος θέλει να ευχαριστήσει τους ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους ποδοσφαιριστές, Νίκο Κιόττου και Αναστάσιο Ατσίδη για την μέχρι τώρα συνεργασία με την ομάδα μας. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και ελπίζουμε στο μέλλον να τους ξαναδούμε στην οικογένεια του Ιάλυσου.»

Οι υπόλοιποι παίκτες προπονούνται κανονικά με τον Πέτρο Μίχο και τους συνεργάτες του ο οποίος πλέον δουλεύει πάρα πολύ σε θέματα τακτικής αυτόν τον καιρό.

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ …ΣΤΑ ΡΕΠΟ
Στο μεταξύ δεν υπάρχει πλέον καμιά πιθανότητα όπως έγινε γνωστό, για να δώσει φιλικό παιχνίδι ο Ιάλυσος με ομάδες της Τουρκίας. Ήδη ξεκινάει την ερχόμενη Κυριακή το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής της γείτονος χώρας και συνεπώς δεν θα μπορούν να δώσουν φιλικά παιχνίδια, μετακινούμενες μάλιστα σε άλλους χώρους.

Αυτός είναι ο λόγος που αναγκάζει την τεχνική ηγεσία και τους Διοικούντες να βρουν αντιπάλους στις ομάδες που έχουν ρεπό στην Α΄Κατηγορία σε κάθε αγωνιστική, μέχρι φυσικά να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής στην χώρα μας.

Για τον λόγο αυτό υπάρχει η σκέψη επαφής με αυτές τις ομάδες, για την διεξαγωγή φιλικών αγώνων την ημέρα της αγωνιστικής η στα μέσα της εβδομάδας.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΝΙΚΟΛ
Με χθεσινή του ανακοίνωση επίσης, ο Ιάλυσος συγχαίρει την παγκόσμια πρωταθλήτρια του ΑΓΕΣ Κάμειρος Νικόλ Κυριακοπούλου, για την μεγάλη επιτυχία της στο Πεκίνο. Η σχετική συγχαρητήρια του Ιάλυσου ανέφερε χθες χαρακτηριστικά:

«Ο ΓΑΣ Ιάλυσος συγχαίρει την αθλήτρια του ΑΓΕΣ Καμείρου, Νικόλ Κυριακοπούλου για την κατάκτηση του του χάλκινου μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Είναι τρανό παράδειγμα προς μίμηση το ότι με κόπο και μόχθο τα αδύνατα γίνονται δυνατά, ακόμη και κάτω από τις πλέον αντίξοες συνθήκες.»

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας