Ξεκίνημα με άριστο κλίμα στους Αγίους Θεοδώρους

Ξεκίνημα με άριστο κλίμα στους Αγίους Θεοδώρους

Ξεκίνημα με άριστο κλίμα στους Αγίους Θεοδώρους

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 106 ΦΟΡΕΣ

Με κέφι και διάθεση για δουλειά, άρχισαν τρέξιμο οι παίκτες

Το εξαιρετικό κλίμα ήταν το πρώτο πράγμα που ξεχώρισε στην πρώτη συγκέντρωση των Αγίων Θεοδώρων για την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Οι «πορτοκαλί» ξεκίνησαν το πρόγραμμα της προετοιμασίας με τρέξιμο στο Καρακόνερο, προκειμένου να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση, κι αμέσως το παρεΐστικο κλίμα ήταν αυτό που κέρδισε τις εντυπώσεις.

Παρά το γεγονός ότι το τρέξιμο δεν αποτελεί την πιο …αγαπημένη συνήθεια των παικτών στην προετοιμασία (ακόμη και όταν γίνεται στις 20.00’ αποφεύγοντας την «επώδυνη» ζέστη της εποχής), υπήρχαν χαμόγελα και κέφι μεταξύ των αθλητών του Χρήστου Μπίλια ενώ ακολουθούσαν κατά γράμμα τις οδηγίες του γυμναστή Λευτέρη Μπότσαρη.

Για τις επόμενες δέκα μέρες περίπου, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μόνο προπονήσεις και στη συνέχεια θα προγραμματιστούν τα πρώτα φιλικά. Ωστόσο, θα γίνει μία προσπάθεια να μπει η ομάδα στο Βενετόκλειο αυτή την εβδομάδα και να γυμνάζεται μέρα παρά μέρα στο κλειστό.

Εξάλλου, ο ένας εκ των δύο αρχηγών των Αγίων Θεοδώρων θα παραμείνει ο Βασίλης Εκινέ, όπως και πέρσι, ενώ ο δεύτερος θα είναι σίγουρα ο Στάθης Βλαχοδήμος μόλις οριστικοποιηθεί η παραμονή του στην ομάδα του Αρχαγγέλου.

Παρότι υπάρχει η επιθυμία να διατηρήσει τη θέση του στο ρόστερ για άλλη μία σεζόν και από τις δύο πλευρές, δεν έχει «κλειδώσει» ακόμα 100% η συμφωνία. Θεωρείται, πάντως, θέμα χρόνου να τακτοποιηθούν οι λεπτομέρειες.

Διαβάστε ακόμη

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα