Η επαναφορά των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά, βασικό μέλημα του Βασίλη Υψηλάντη

Η επαναφορά των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά, βασικό μέλημα του Βασίλη Υψηλάντη

Η επαναφορά των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά, βασικό μέλημα του Βασίλη Υψηλάντη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 100 ΦΟΡΕΣ

Την Νίσυρο επισκέφτηκε ο τ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Υψηλάντης. Κατά την διάρκεια της παραμονής του εκεί συναντήθηκε με τον Δήμαρχο του νησιού κ. Χριστοφή Κορωναίο, συνομίλησε με πολίτες για θέματα που άπτονται της καθημερινότητας των κατοίκων και δεσμεύτηκε ότι συνεχίσει να είναι αρωγός στην επίλυση των προβλημάτων τους.

Χθες ο Βασίλης Υψηλάντης συμμετείχε στις κομματικές δραστηριότητες με την ευκαιρία της επίσκεψης του πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, ενόψει της εκλογικής μάχης της 20ης Σεπτεμβρίου 2015. Συνόδευσε τον τ. Αναπληρωτή Υπουργό στις συναντήσεις που είχε με τον Δήμαρχο Ρόδου και στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με τον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Χαράλαμπο Κόκκινο και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιάννη Φλεβάρη.

Στη συνέχεια συμμετείχε σε συναντήσεις που έγιναν με εκπροσώπους του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, της Ένωσης Ξενοδόχων καθώς και με νέους επιχειρηματίες και επιστήμονες που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ΙΒIΣΚΟΣ στο πλαίσιο της οποίας κατατέθηκαν απόψεις και θέσεις αναπτυξιακής φύσεως.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας ο κ. Υψηλάντης παρευρέθηκε στην οργανωτική συνάντηση που πραγματοποίησε η ΝΟΔΕ στο ξενοδοχείο PLAZA. Στο πλαίσιο του διαλόγου που αναπτύχθηκε ο Βασίλης Υψηλάντης τόνισε ότι η επαναφορά των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, προϊόν της κακής πολιτικής της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με την εξεύρεση άλλων ισοδυνάμων, είναι όρος επιβίωσης των νησιών μας και αποτελέσει βασικό μέλημα της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε ακόμη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»

Γιάννης Παππάς: Λύση από τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα πλοία

Ομιλία Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για την αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας: «Στόχος μας, ένας κράτος λιγότερο γραφειοκρατικό, πάντα δίπλα στον πολίτη!»

Γ. Παππάς, υφ. Ναυτιλίας: «Νέα πραγματικότητα η visa express για επιχειρηματίες του τουρισμού Καλύμνου και Λέρου»

Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με πολίτες, τον Δήμαρχο και δημοτικούς Συμβούλους της Σύμης

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa