Ακόμα ισχυρότερος ο Κλεάνθης, πήρε Γιατσιάτσο

Ακόμα ισχυρότερος  ο Κλεάνθης,  πήρε Γιατσιάτσο

Ακόμα ισχυρότερος ο Κλεάνθης, πήρε Γιατσιάτσο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 80 ΦΟΡΕΣ

Σημαντική μεταγραφή της τελευταίας στιγμής έκαναν οι Παραδεισιώτες, οι οποίοι «θωρακίζουν» την άμυνά τους μ’ έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή

Ο φετινός Κλεάνθης είναι ούτως ή άλλως γεμάτος εκπλήξεις, συνεπώς η νέα ποιοτική μεταγραφή στην οποία προχώρησε, δύσκολα μπορεί να ξαφνιάσει.

Οι Παραδεισιώτες έκαναν δικό τους το Σίμο Γιατσιάτσο, τον ποιοτικό αμυντικό που αγωνίστηκε πέρσι με τα χρώματα του Κλεόβουλου και πριν από λίγες μέρες διέκοψε τη συνεργασία του με το Φοίβο, στον οποίο πήρε μεταγραφή, νωρίτερα το καλοκαίρι.
Με την προσθήκη του Γιατσιάτσου το ρόστερ κλείνει, καθώς ο προπονητής Γιώργος Σταυριανός βρήκε την απάντηση στο τελευταίο ερώτημα που τον απασχολούσε, αυτό της απόκτησης ενός ακόμα έμπειρου ποδοσφαιριστή για περισσότερη σιγουριά στα μετόπισθεν.

Ο Σίμος Γιατσιάτσος είναι έτοιμος να αγωνιστεί, με το παιχνίδι της τύχης να τον φέρνει αντιμέτωπο, αν φυσικά προτιμηθεί από τον προπονητή του, στο ντέρμπι γειτόνων με αντίπαλο την για λίγο καιρό ομάδα του, το Φοίβο, στις 5 το απόγευμα του ερχόμενου Σαββάτου στο Παραδείσι.
Υπενθυμίζεται, πως προχθές ο Κλεάνθης επανέφερε στις τάξεις του το νεαρό μέσο Τάσο Ατσίδη, ο οποίος είχε παραχωρηθεί στον Ιάλυσο και συμμετείχε στην προετοιμασία του.

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα