Σταμάτης Μοσκιού: «Υπόθεση ψυχής η πρεμιέρα για τον Ηρακλή Μαριτσών»

Σταμάτης Μοσκιού: «Υπόθεση ψυχής η πρεμιέρα για τον Ηρακλή Μαριτσών»

Σταμάτης Μοσκιού: «Υπόθεση ψυχής η πρεμιέρα για τον Ηρακλή Μαριτσών»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 139 ΦΟΡΕΣ

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, δεν χάνει την αισιοδοξία του ενόψει του εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τον Άρη

«Θα παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι. Το μεγαλύτερο ρόλο θα τον παίξει η ψυχή», τονίζει ο Σταμάτης Μοσκιού λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, που θα βρει τον Ηρακλή Μαριτσών να δοκιμάζεται από τον Άρη στο γήπεδο του Αρχαγγέλου.

Ο τεχνικός των «ροπαλοφόρων» αναγνωρίζει πως η ομάδα του δεν βρίσκεται ακόμα στο επίπεδο που θα ήθελε, κάτι που δεν εκπλήσσει όχι μόνο λόγω της εποχής, αλλά και εξαιτίας των προβλημάτων που έχει να διαχειριστεί, κατά κύριο λόγο εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων πολλών ποδοσφαιριστών του.

Από την άλλη πλευρά όμως, δεν διστάζει να υπογραμμίσει πως ο Ηρακλής έχει τύχη στο δύσκολο παιχνίδι του Αρχαγγέλου κόντρα στον ανανεωμένο και σαφώς ενισχυμένο Άρη, αρκεί οι ποδοσφαιριστές του να πιστέψουν στην επιτυχία και να δείξουν τα στοιχεία που παρουσιάζουν στις τελευταίες προπονήσεις. Το μεγάλο ερωτηματικό για το Σταμάτη Μοσκού έχει να κάνει με τη συμμετοχή του Λευτέρη Σκυλλά.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας συνεχίζει να αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα επαγγελματικά του ωράρια και καταβάλλει προσπάθειες ώστε να μη λείψει από το ραντεβού του Σαββάτου. Αμφίβολο είναι επίσης αν θα είναι σε θέση να ξεκινήσει από την αρχή του ματς ο μέσος Μάκης Συμεωνίδης, ο οποίος δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος. Οι προπονήσεις στα Μαριτσά θα συνεχιστούν σήμερα και αύριο, ενώ για την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί ρεπό.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους