Τεράστια εμπειρία στην Πράγα για το Θρουμουλόπουλο

Τεράστια εμπειρία στην Πράγα για το Θρουμουλόπουλο

Τεράστια εμπειρία στην Πράγα για το Θρουμουλόπουλο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 169 ΦΟΡΕΣ

Στα Study Groups της UEFA, που αφορούν στην υψηλού επιπέδου εξειδίκευση στην προπόνηση των νέων ποδοσφαιριστών, συμμετέχει ο προπονητής του Ευκλή, κατόπιν πρόσκλησης της ΕΠΟ

Την ευκαιρία να εξειδικευτεί σε κορυφαίο επίπεδο στη δουλειά με τους νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές και να εξελιχθεί περαιτέρω προπονητικά, έχει ο Λάζαρος Θρουμουλόπουλος.

Ο τεχνικός του Ευκλή επελέγη από την ΕΠΟ στην ολιγομελή ομάδα των Ελλήνων προπονητών, που λαμβάνουν μέρος στα UEFA Study Group.
Οι εργασίες του τελευταίου (ήταν το 25ο) ολοκληρώθηκαν χθες στην Πράγα, με το Λάζαρο Θρουμουλόπουλο να εκπροσωπεί τη χώρα μαζί με τους συναδέλφους του Μιχάλη Κατσίμπρα, Στράτο Βουτσακέλη, Άγγελο Κυρανούδη και Ξανθή Κωνσταντινίδου. Περισσότερες λεπτομέρειες δίνει, μέσω της ιστοσελίδας της ΕΠΣΔ, ο ίδιος ο προπονητής του Ευκλή:

«Τα study groups της UEFA είναι θεσμός στον οποίο συμμετέχουν οι ομοσπονδίες της και αποσκοπούν στην κοινή γραμμή της εκπαίδευσης των διπλωματούχων προπονητών. Δέχτηκα την πρόσκληση της ΕΠΟ να συμμετάσχω στις εργασίες του που αφορούν σε ένα καινούργιο δίπλωμα (ELITE YOUTH A) που εξειδικεύεται στην προπόνηση νέων.

Το πρόγραμμα αυτό θα ξεκινήσει στην Ελλάδα μέσα στο επόμενο έτος. Πρόκειται για τεράστια διεθνή εμπειρία για μένα καθώς εκτός από την ελληνική αποστολή που αποτελείται από την εκπαιδευτική ομάδα που θα το διδάξει στο μέλλον συμμετέχουν αποστολές από άλλες τέσσερις ευρωπαικές χώρες».

Διαβάστε ακόμη

Ένας Κώος στην κορυφή της Ευρώπης

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού